Σαρμπέλ: Θα χορέψει σύντομα έθνικ κι ανατολίτικο ''Χορό του Ησαϊα''!

12:33 20/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Σαρμπέλ, ο γνωστός τραγουδιστής απ τον Λίβανο, που η τελευταία επιτυχία του ''Καυτό Καλοκαίρι'' έχει ήδη γίνει ένα απ τα hit του φετινού καλοκαιριού,  έφθασε τα 30 χρόνια ζωής και αποφάσισε πως ήλθε η στιγμή να προχωρήσει κατά πολύ την προσωπική ζωή του...με άλλα λόγια, να παντρευτεί και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα! Η τυχερή, ακούει στο ονοματεπώνυμο Ελπίδα Τούμα και είναι η εικονιζόμενη χαμογελαστή, μελαχρινή παρουσία!
Η γνωριμία του νέου αυτού ζευγαριού έγινε πριν από τρια
χρόνια σε ένα λιβανέζικο εστιατόριο στην Αθήνα και η πρόταση γάμου δίπλα στο Νείλο. Ο έρωτας σύμφωνα και με τους 2 νέους, ήταν κεραυνοβόλος! Λόγω κοινής καταγωγής από τον Λίβανο και την Κύπρο, η έλξη ήταν μοιραία.  
Συγκεκριμένα η Ελπίδα γοητεύτηκε τόσο πολύ απ τον τραγουδιστή που δίστασε στην αρχή να συνειδητοποιήσει ότι ήταν αυτός, όταν τον πρωτοείδε. Πάντα της άρεσε ως καλλιτέχνης αλλά περισσότερο την ενθουσίαζε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η μητέρα της ήταν αυτή που πάντα είχε αδυναμία στον Σαρμπέλ ως καλλιτέχνη και προσωπικότητα, πού να ήξερε ότι κάποτε θα γινόταν στο μέλλον, ο γαμπρός της! 
Ο Σαρμπέλ από την πλευρά του θεώρησε ότι η Ελπίδα θα είναι η γυναίκα της ζωής του,  το ένιωσε αμέσως και γι αυτό αποφάσισε να μην χάσει καθόλου χρόνο, να την γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Η χημεία μεταξύ τους έφερε την κοινή απόφαση όλα να προχωρήσουν πιο σοβαρά. Να σημειωθεί, ότι πριν απ την Ελπίδα, ο Σαρμπέλ δήλωνε ''φανατικός εργένης'', μα με την Ελπίδα όλα πια διαφορετικά, γι αυτό και μόλις της έκανε την πρόταση γάμου, τον περασμένο Οκτώβρη, της είπε: . 
Ο γάμος τους, θέλουν να έχει ''Άρωμα Ανατολής'' και να είναι έθνικ, γι αυτό και η Ελπίδα δεν θα φορέσει νυφικό....το τί θα φορέσει μάλλον αποτελεί έκπληξη για όλους...θα είναι κάτι που θα παραπέμπει στην Ανατολή, όπως και όλα τα έθνικ αντικείμενα και στυλ που επικρατούν στην διακόσμηση του σπιτιού που εδώ και μήνες συζεί το μελλόνυμφο ζευγάρι. Έθνικ θα είναι και η δεξίωση του γάμου....με λίγα λόγια, ένας γάμος έθνικ, ένας γάμος ιδιαίτερος που θα συζητηθεί! Ευχόμαστε ολόψυχα: '' Η ώρα η καλή & να ζήσουν για πάντα όπως είναι τώρα, ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι !''
Keywords
Τυχαία Θέματα