Γ. Πλούταρχος: τι συμβαίνει με τη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

17:31 4/4/2013 - Πηγή: TVNea
Καιρό τώρα γνωρίζουμε πως ο αγαπημένος μας ερωτικός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος πρόκειται να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη εκπομπή για τη μεσογειακή διατροφή στο κανάλι του Φαλήρου [λέγε με ΣΚΑΪ]. Ωστόσο, αν και για το συγκεκριμένο σενάριο έχουν λεχθεί, ακουστεί και γραφτεί πολλά, το πρόγραμμα παραμένει άφαντο στις οθόνες του ΣΚΑΪ. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχθηκε πως πράγματι ετοιμάζει το συγκεκριμένο
project στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όμως δεν έχει λάβει ακόμη στα χέρια του το σενάριο της εκπομπής. Επομένως, δεν μπορεί να αποκαλύψει και να οριστικοποιήσει τίποτε ακόμη. Όπως έχει δηλώσει ο επιτυχημένος τραγουδιστής, θα γυριστεί πρώτα ένας "πιλότος" και στη συνέχεια θα μεταβούν στο γύρισμα ολόκληρων επεισοδίων, ενώ πιστεύει πως θα υπάρξει ανταπόκριση από το κοινό, καθώς πρόκειται για ενδιαφέρουσα παραγωγή.

Πιθανότερο σενάριο είναι η εκπομπή να γυριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για επισκέψεις σε αγρούς και κτήματα, όπου θα γίνουν κάποια γυρίσματα, και το πρόγραμμα να βγει στις οθόνες μας από τον Οκτώβρη του 2013. Αυτές είναι, τουλάχιστον, οι πληροφορίες που καταφτάνουν μέχρι αυτή τη στιγμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα