Δ. Αποστόλου: "Ο Ν. Σεργιανόπουλος είχε πεθάνει από τα 16 του, εμείς τον θάψαμε στα 56!"

17:15 4/4/2013 - Πηγή: TVNea
Τουλάχιστον αποκαλυπτικός και συγκλονιστικός ήταν ο σεναριογράφος των επιτυχιών Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του "FthisTV", αναφερόμενος στον παλιό του φίλο Νίκο Σεργιανόπουλο, στα δύσκολα χρόνια της κατάθλιψης που πέρασε ο ίδιος και για την λατρεία που έχει στον γιο του!

"Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν μια βασανισμένη ψυχούλα, που πέθανε στα 16 του, όταν αποκαλύφθηκε η ιδιαιτερότητά του. Εμείς, απλώς, τον θάψαμε στα 56." δηλώνει ο σεναριογράφος για τον αποθανόντα ηθοποιό.

"Έχω περάσει βαθιά κατάθλιψη στα χρόνια που ήμουν
στο Λονδίνο και έχω κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας, την περίοδο μάλιστα που οι 'Δύο ξένοι' ήταν στα φόρτε τους!" αποκαλύπτει και σοκάρει ο γνωστός δημιουργός!

Όσο για τη σχέση που έχει με τον γιο του, Απόλλωνα, επισημαίνει: "Έχω λατρεία με τον γιο μου και νομίζω πως, αν πάθει κάτι, θα πεθάνω. Ακούω καμιά φορά από γονείς ότι έχασαν τα παιδιά τους και απορώ 'πώς ζεις μετά απ' αυτό';".

Τέλος, ο Δημήτρης Αποστόλου δεν παραλείπει να αναφέρει ότι δεν έχει βαφτίσει τον γιο του, καθώς επιθυμεί να του δώσει την ευκαιρία να αποφασίσει ο ίδιος για τη θρησκεία που θα ακολουθήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα