Εξαιρετική η Γερμανού ακόμα μία φορά. Παρέδωσε μαθήματα στον Μουτσινά και έστειλε μήνυμα στον Ant1.

11:31 18/1/2014 - Πηγή: TVNea
H Nαταλία Γερμανού αποτελεί το πιο ενδεικτικό παράδειγμα τηλεοπτικής αυτοβελτίωσης τη φετινή σεζόν. Ξεκίνησε άσχημα, με εντελώς λανθασμένη διάθεση προσέγγισης των καλεσμένων αποσπώντας μέτριες ως αρνητικές κριτικές. Ανάμεσα σε όσους κρίναν αυστηρά την εκπομπή ήμουν και εγώ: Η Γερμανού ήρθε,οι τηλεθεατές γιατί φεύγουν;.. .

Τι άλλαξε, λοιπόν, μέσα σε 3 μήνες; Σχεδόν τα πάντα. Η παρουσιάστρια πιο άμεση και εύστοχη στις ερωτήσεις της οδηγεί τον καλεσμένο εκεί που θέλει, χωρίς να τον πιέσει ή να τον προσβάλλει, επιτυγχάνοντας δύο πράγματα μαζί. Πρώτον, καθιστά
την εκπομπή τηλεοπτικά ελκυστική και δεύτερον, βγάζει τίτλους και θέματα που μονοπωλούν websites και blogs τις επόμενες μέρες. Εχθές, λοιπόν, έχοντας ως καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά, τον ρώτησε όσα θα ήθελε κάποιος να του θέσει ως ερωτήματα-θέματα: Ελένη Μενεγάκη και αποτυχημένη επί της ουσίας εκπομπή, εμμονή με Δούκισσα Νομικού, τρόπος διαχείρισης καλεσμένων στο Νικ Ο Κλοκ, απουσία εμφάνισής του κάθε Τρίτη από το "Δέστε τους" και δήλωση περί βαρεμάρας της καθημερινής εκπομπής. Δεν υπάρχει κάτι που να μην τον ρώτησε (στα προσωπικά μόνο δεν αναφέρθηκε, αλλά δεν ήταν και ζητούμενο).

Με αυτόν τον τρόπο η Γερμανού παρέδωσε μαθήματα στον Μουτσινά για το πώς γίνονται οι ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Μπορείς να βγάλεις είδηση και χωρίς να προσβάλλεις τον καλεσμένο. Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια έστειλε μήνυμα στον Ant1. Ο προγραμματισμός δεν είναι και ο πιο ορθός για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Είναι κρίμα να προβάλλεται τέτοια ημέρα και ώρα (π.χ. χθές η Νικολούλη είχε την υπόθεση εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου και σάρωσε). Παρά το υψηλό lead in λόγω "The Voice", κρίνω πώς ημέρα προβολής όφειλε να είναι Κυριακή ή Πέμπτη.

Χρήστος Ανδρόνικος
Keywords
Τυχαία Θέματα