Ξανά στην κορυφή το Mega. Αμφίρροπο 3μηνο έρχεται στην tv...

13:45 16/2/2014 - Πηγή: TVNea
Σε περίεργα νερά κινείται η πιάτσα στις αρχές του 2014.Βασικός ρυθμιστής, ο Alpha, η δυναμική του οποίου μπαίνει σφήνα στην κυριαρχία Mega- Ant1, ανακόπτεται ωστόσο (σύμφωνα με μία μερίδα) από τις περιπέτειες του προέδρου Δ. Κοντομηνά.
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως ο σταθμός μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 20% της διαφημιστικής απορρόφησης,πράγμα πρωτόγνωρο στα 23 χρόνια της ιδιωτικής tv.Αναλογιστείτε πως το 2013,Μega & Ant1
απορρόφησαν το 65% της διαφημιστικής δαπάνης.Το κανάλι της Μεσογείων επικράτησε με 33.9% έναντι 31.1% εκείνου του Αμαρουσίου.Παρά τις προσδοκίες,το Μεγάλο Κανάλι πρώτευσε και στο 2μηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, χάρη στην άνετη επικράτηση της prime time.
H εβδομάδα που φεύγει,φέρει ακόμα μια ανατροπή.Το Mega (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) επανέρχεται στην πρώτη θέση,όταν λίγες εβδομάδες πριν βρέθηκε ακόμα και 3ο.
Την ίδα ώρα,ο Ant1- πρώτο κανάλι επί 2.5 μήνες- δεν ξεκολλά από την 3η θέση της prime time,βλέποντας τον Alpha να αυξάνει τη διαφορά.Η απουσία ζώνης 18.00-20.00 στο Mega κάνουν τη διαφορά για το Μαρούσι.
Το Μάρτιο,τα 'αίματα θα ανάψουν για τα καλά'.Το Βατερλώ της prime αφύπνισε τους Αντεννικούς,και οι επιτυχίες των σειρών Mega & Alpha ανάγκασαν τους ιθύνοντες να μπουν επιτέλους στη μυθοπλασία,προσφέροντας κάτι παραπάνω από στημένη χρυσόσκονη.Ο ανταγωνισμός αποδεικνύεται θετικός για τον θεατή,καθώς το Μάρτιο θα απολαμβάνουμε 9-10 σειρές (!!) στη βραδυνή ζώνη. Επίπεδο & budget συμβαδίζουν,μην περιμένετε το Game of thrones, αναμένετε ωστόσο ένα θέαμα που αφορά την οικογένεια & όχι αποκλειστικά μια μερίδα απολιτίκ νεαρών που ανεβάζουν στο instagram χαχανητά.
Darwin
Keywords
Τυχαία Θέματα