Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο πρωινό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha!

13:30 16/2/2014 - Πηγή: TVNea
Πρωινή ψυχαγωγική ζώνη στον Alpha στα μισά της σεζόν;

Απ’ ό,τι όλα δείχνουν ναι και μάλιστα, όταν μόλις πριν από λίγες μέρες ο διευθυντής τηλεόρασης του Alpha, Τζώνη Καλημέρης, είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του σταθμού περί ενεργοποίησης – και μετά από αρκετό καιρό – της συγκεκριμένης ζώνης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ήδη συζητήσει και αποδεχθεί την πρόταση, προκειμένου να βρεθεί σ’ αυτό το πόστο.

Εκείνο
που δεν είναι γνωστό είναι το παρασκήνιο αυτών των επαφών με τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες – αρχικά πίστεψε ότι η πρόταση θα είχε ισχύ από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Άλλωστε, η δημοσιογράφος περιμένει το δεύτερο παιδί της και είναι ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Όμως, στον Alpha θέλουν το «χτίσιμο» εκ νέου αυτής της ζώνης, εδώ και τώρα, καθώς αξιολογώντας και τον ανταγωνισμό, τα στελέχη του σταθμού κρίνουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να διεκδικηθεί κομμάτι της «πίτας» στην τηλεθέαση.

Η εξέλιξη αυτή, πάει πίσω τις σκέψεις που είχαν γίνει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν για τη δημιουργία ενός πρωινού προγράμματος (τότε είχε ακουστεί το όνομα του Δημήτρη Μάρκου), το “Alpha Mall” με χαρακτήρα που θα συνδύαζε την ψυχαγωγία με το telemarketing.

Πρόθεση των στελεχών ψυχαγωγίας του σταθμού είναι το νέο πρόγραμμα να βγει στον «αέρα» στις αρχές Μαρτίου, με την Τσιμτσιλή να πλαισιώνεται από ομάδα νέων ανθρώπων που θα «κρατούν» τις στήλες ενός τυπικού πρωινού ψυχαγωγικού magazine, αλλά και με κάποιες διαφοροποιήσεις που ακόμη δεν έχουν πάρει οριστική μορφή.Ονόματα που ακούγονται ότι θα την πλαισιώνουν είναι η Ελένη Τσολάκη στα φρέσκα και νεανικά θέματα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με εξειδίκευση στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

joytv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα