«Ετρεχα στα internet καφέ για να διαβάσω τα πρώτα επεισόδια»!

10:45 29/4/2015 - Πηγή: TVNea
«Στους γονείς μου είπα: "Δείτε με τηλεοπτικά γαμπρό και μπαμπά, γιατί στην πραγματική μου ζωή νομίζω ότι θα αργήσετε να με καμαρώσετε"». Ο Φρίντομ, ο πάμπλουτος Λευτέρης από τους «Συμμαθητές», κατά κόσμον Αντώνης Κρόμπας, είναι μια καλλιτεχνική αποκάλυψη του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου.

Ο ηθοποιός χάρισε στην «Espresso» μια από τις πιο χιουμοριστικές συνεντεύξεις. Οπως μας ενημέρωσε, οι γονείς του «την έχουν... στήσει με ρύζια στον καναπέ στο διαμέρισμά μας, στη Νέα Σμύρνη, και έχουν ενημερώσει και τους συγγενείς μας
στην Καλαμάτα» για τον τηλεοπτικό του γάμο με τη Βάλια (Φαίδρα Δρούκα), που επίκειται στη συνέχεια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

«Ολα ξεκίνησαν πέρσι τον Αύγουστο στην Αστυπάλαια, όπου έκανα διακοπές. Με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης και μου είπε ότι έχει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Μέχρι που με έκανε να τρέχω στα ίντερνετ καφέ του νησιού για να διαβάσω τα πρώτα επεισόδια. Μόλις είδα ότι από το σίριαλ περνάμε τρεις γενιές ηθοποιών, από τον Παύλο Χαϊκάλη, στον Μάριο Αθανασίου και την Πηνελόπη Πλάκα, απάντησα θετικά» λέει ο stand up comedian, ο οποίος για τρεις συνεχείς σεζόν «κλέβει» θεατρικά τις εντυπώσεις με την παράσταση «Μια από τα γίδια», με την οποία ετοιμάζεται να πάει περιοδεία το καλοκαίρι.

Στην Barbarella

Οι «Συμμαθητές» πάντως αποτελούν... όχημα αναμνήσεων όχι μόνο για τους τηλεθεατές, αλλά και για τον Αντώνη. «Μέσα από αυτή τη δουλειά αναπολώ κι εγώ τα νιάτα μου τη δεκαετία του '80. Φίλοι χωμένοι σ' ένα αυτοκίνητο να πηγαίνουμε στις ντίσκο Barbarela καιΑυτοκίνηση και να χορεύουμε σαν τρελοί μέχρι το πρωί, ακόμη και μπλουζ.

Η σημερινή γενιά είναι πίσω από ένα facebook και όταν βγαίνει στέκεται μ' ένα ποτό στο χέρι, ακούγοντας ηλεκτρονική μουσική και κανείς δεν μιλάει σε κανένα» επισημαίνει.

Πηγή:Espressonewshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα