Η Χριστίνα Πολίτη μιλάει για όλους και για όλα!

10:30 29/4/2015 - Πηγή: TVNea
Η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη μιλάει για τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή στο «Mega με Μία», σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα, καθώς και τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σε συναυλία όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια από το «Αξιον Εστί».

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της. Ποιες εντυπώσεις σάς αφήνει;
Τις καλύτερες. Είναι η καλύτερη συνεργασία που είχα.

Για ποιους λόγους; Κατ' αρχάς συνεργάζομαι με ανθρώπους ευγενείς, ταλαντούχους, με πείρα. Εχουμε τις ίδιες αρχές
και πολλά κοινά. Κάθε πρωί που πηγαίνω στην εκπομπή χαίρομαι που τους βλέπω. Και που είναι ευγενικοί άνθρωποι και λένε καλημέρα.

Αυτό που περιγράφετε είναι... ευτυχία.

Ναι, είναι ευτυχία.
Μέσα σε αυτή την κρίση και το «χάλι» είναι μεγάλη τύχη να έχεις αυτούς τους ανθρώπους δίπλα σου. Η συνεργασία με το Mega και ειδικά με την Ελενα Κατραβά που ξεκίνησε από το «Just the two of us», όπου επίσης είχα περάσει πολύ καλά, με κάνει και αισθάνομαι προστατευμένη. Θεωρώ ότι η Ελενα κάνει καλές επιλογές.

Το «MEGA με ΜΙΑ» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Δεν έχω ιδέα. Λένε ότι θα παραμείνει το ίδιο, είμαστε, όμως, σε μια κατάσταση που γενικότερα δεν ξέρουμε τι γίνεται... Αλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν κοιτάει τι θα γίνει του χρόνου.
Θα σας ενδιέφερε να είστε και του χρόνου; Με καλούς συνεργάτες πάντα με ενδιαφέρει να είμαι μαζί.

Εχετε δουλέψει σε μεγάλα περιοδικά και είχατε γίνει γνωστή μέσα από τη δουλειά σας ως κοσμικογράφος. Υπάρχει μεγάλη απόσταση από τα περιοδικά μέχρι μια πρωινή εκπομπή;

Είναι σαν να μιλάμε για μια προηγούμενη ζωή. Το ξεκίνημά μου το είχα κάνει στο περιοδικό «Γυναίκα». Οταν με πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος το 1997-1998 για να δουλέψω μαζί του ήμουν ήδη έτοιμη. Εχω κάνει μεγάλους κύκλους στην καριέρα μου. Τότε την τηλεόραση τη σνόμπαρα, στα περιοδικά περνούσαμε πολύ ωραία. Οταν είχα κάνει τηλεόραση, μου φαινόταν πολύ ματαιόδοξο. Δεν μου ταίριαζε. Γι' αυτό έμπαινα και έβγαινα.

Πότε ήρθε στη ζωή σας η τηλεόραση;

Το 1998 που παρουσίαζα την εκπομπή «Jet Set». Πάντα μου έκαναν συνεντεύξεις, με καλούσαν σε εκπομπές. Εχω κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα μου κι όμως, υπάρχει κόσμος που με ανακαλύπτει για πρώτη φορά ή νομίζει ότι εγώ ξεκίνησα τηλεόραση με την Ελένη Μενεγάκη.

Είχατε δηλώσει ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει αντρικό μυαλό.

Πολύ. Είναι στρατηγός.

Είχατε πει επίσης ότι κρατάει τους συνεργάτες της σε απόσταση.

Η Ελένη είναι ένα φρούριο. Εχει θωρακιστεί για να επιβιώνει με υγεία σε αυτό τον χώρο και μέσα σε όλο αυτό το stardom το οποίο ζει. Επιλέγει καλούς ανθρώπους, πιστούς, τους οποίους τους προστατεύει με αυτή την απόσταση για να μην τους φέρνει σε δύσκολη θέση. Και έχει πολύ καλό μάτι, κρίση και ένστικτο. Εκτός από τη λάμψη και το χάρισμα, διατηρεί σωστή συμπεριφορά. Είναι σωστή.

Πολλοί στην αρχή της σεζόν διατηρούσαν αμφιβολίες για τον Μάρκο Σεφερλή. Το δικό σας το ύφος και η προηγούμενή σας επαγγελματική πορεία πώς ταίριαξαν με τον Μάρκο;

Εχουμε και οι δύο ήθος και μου «πάει» πάρα πολύ ως άνθρωπος. Οταν οι άνθρωποι ταιριάζουν σε σημαντικά πράγματα στη ζωή τους, δεν έχει σημασία όλο το υπόλοιπο. Εγώ τον Μάρκο από την πρώτη στιγμή τον συμπάθησα.

Είχατε παρακολουθήσει τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο;

Πριν τον γνωρίσω δεν τον είχα δει ποτέ, τον έβλεπα σποραδικά στην τηλεόραση. Τον είδα, ήταν μάλιστα και η τελευταία παράσταση στο «Περοκέ», όταν ήμασταν μαζί στο «Just the two of us». Τότε του είπα «Είσαι Αννα Βίσση», που αυτό για μένα είναι μεγάλο κομπλιμέντο. Μου είχε κάνει εντύπωση ο σωστός χαρακτήρας του. Είναι ηθικός και καλός άνθρωπος.

Ποια είναι η άποψή σας για την κόντρα του Μάρκου Σεφερλή με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Δεν θέλω καθόλου να το σχολιάσω. Δεν μ' ενδιαφέρει. Είναι σαχλαμάρα.

Εχουν υπάρξει πολλές αντιδράσεις από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η είδηση της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά σε συναυλία που θα διοργανώσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια από το «Αξιον Εστί». Ποια είναι η γνώμη σας;

Ο Σάκης μας! Εγώ ό,τι κάνει ο Σάκης είμαι μαζί του. Πολύ καλά κάνει.

Δηλώσατε παλαιότερα ότι η Φαίη Σκορδά είναι η καλύτερη παρουσιάστρια.

Είχα πει ότι από τις παρουσιάστριες της γενιάς της η Φαίη είναι η καλύτερη. Και αυτό πιστεύω ακόμη. Εχει μεγάλο χάρισμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, υγιές. Τη συμπαθώ πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη απ' όλες.

Σας αρέσει το δίδυμο Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους και το αποδεικνύουν κάθε χρόνο.

Πώς σας φαίνεται η κίνηση του ΑΝΤ1 να επαναφέρει τη Μαρία Μπεκατώρου στην πρωινή ζώνη;

Πολύ έξυπνη. Πιστεύω ότι σε αυτήν τη ζώνη η Μαρία θα σκίσει.

Ποια είναι η άποψή σας για τον τηλεοπτικό καβγά της Δέσποινας Καμπούρη με την Ελενα Παπαβασιλείου;

Οταν βάζεις πολλές νέες γυναίκες μαζί που έχουν φιλοδοξία για την τηλεόραση, μετράνε πολύ τον χρόνο που μιλάνε και ποιος ηγείται. Αν δεν έχεις πραγματική εμπειρία στη ζωή και να ξέρεις ακριβώς τι κάνεις, δημιουργούνται ανασφάλειες που προκαλούν κόντρες. Γι' αυτό σας είπα ότι εμείς στην εκπομπή είμαστε καλά μαζί. Είμαστε μεγαλύτεροι άνθρωποι, πιο χαλαροί. Με την Ελενα Τσαβαλιά ξέρουμε τις ισορροπίες μας. Δεν πάμε να αποδείξουμε κάτι...

Την αγαπάτε την τηλεόραση;

Μου αρέσει να βλέπω. Δεν θεωρώ ακόμη ότι είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο. Το ότι με αναγνωρίζουν στον δρόμο, ακόμη μου προκαλεί σοκ. Δεν έχω καμία αίσθηση της τηλεοπτικής μου περσόνας. Δηλαδή όταν γράφουν για μένα «η ξανθιά παρουσιάστρια», νομίζω ότι είναι κάποιος άλλος και ποτέ εγώ.

• «Το λάιφσταϊλ δεν τελειώνει ποτέ, απλά «παθαίνει» τα σκαμπανεβάσματα που του αξίζουν ή αυτά που θέλει κάθε εποχή. Το ψεύτικο και το νεοπλουτίστικο, η φούσκα, έσκασαν μαζί με όλα τα άλλα», λέει η Χριστίνα Πολίτη.

• Η Χριστίνα Πολίτη μάς μιλάει για τους διάσημους φίλους της που ξεχωρίζει: «Η Αννα Βίσση είναι η πιο ταλαντούχα και καλή κοπέλα που έχω γνωρίσει. Μια πραγματική φίλη που αποδεικνύει το ταλέντο της και τελικά δικαιώνομαι και εγώ μαζί της. Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα. Επίσης αγαπώ πολύ τον Σάκη Ρουβά και δεν χρειάζεται εξηγήσω το γιατί. Φαίνεται από τo πρόσωπό του. Ο Σάκης είναι ένα εξαιρετικό παιδί που δουλεύει και αγωνίζεται».
Κλάρα Γενιτσαριώτηhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα