Έτοιμοι για το επόμενο βήμα; Η Αντωνία Καλλιμούκου φοράει νυφικό και ο Θοδωρής Μισόκαλος τη χειροκροτά!

10:00 24/1/2016 - Πηγή: TVNea
Η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι ζευγάρι και δεν κρύβονται. Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη και το όμορφο κορίτσι της μόδας και παρουσιάστρια είναι ερωτευμένοι και οι κοινές φωτογραφίες στα social media δεν σταματούν.

Η ίδια έκανε πασαρέλα φορώντας νυφικό -διοργανώθηκε από το Yes I do- και φυσικά ο σύντροφός της καθισμένος στην πρώτη σειρά την χειροκρότησε. Αμέσως μετά
η Αντωνία Καλλιμούκου μίλησε στις κάμερες για όλα.

Θα τη δούμε άραγε σύντομα να φοράει νυφικό στο πλευρό του καλού της, Θοδωρή Μισόκαλου; «Άλλο έρωτας, άλλο γάμος, δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο. Σας μιλώ για τώρα, όχι για το μέλλον. Δεν έχουν να κάνον με φόβο αυτά, αλλά με επιλογή. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ όμορφο και πρέπει να φαίνεται. Τα κακά δεν πρέπει να φαίνονται και να γίνονται».

Έχει άγχος που είναι αδερφός της Ελένης Μενεγάκη: «Όχι, παιδιά. Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο, είναι ανεξάρτητος άνθρωπος. Με κέρδισε στον Θοδωρή ο χαρακτήρας του και η παιδική του ψυχή. Όλα παίζουν το ρόλο τους.

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είτε κάνοντας κάτι δικό της, είτε ξανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; «Θα ήθελα να κάνω κάτι που να με εκφράζει, να μου ταιριάζει και να με κάνει να νιώθω όμορφα. Δεν ξέρω παιδιά, δεν μπορώ να σας τα πω γιατί δεν έχω απαντήσεις γι’ αυτά.».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα