Η καυστική Κλεοπάτρα Πατλάκη σχολιάζει τις τηλεοπτικές εξελίξεις

09:15 24/1/2016 - Πηγή: TVNea
Τις τηλεοπτικές εξελίξεις σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από το yupii.
Η Ράνια Θρασκιά κάνει τηλεοπτικό come back κι αφήνει το πτυχίο της ψυχολογίας για να ασχοληθεί με το JOY και να ηρεμήσει και η Φαίη Σκορδά που έδωσε μάχη με την ευγένεια – την οποία έβγαλε νοκ
άουτ- για να κερδίσει η κολλητή της μια θέση ξανά στην tv.
Στα «Καλημερούδια» γίνεται καθημερινή αναπαράσταση μάχης… off camera φυσικά. Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο πλατό, το new entry Δημήτρης Μηλιόγλου, ο «παλιός» Κώστας Μαρτάκης που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ένα ήσυχο παιδί, άρχισε τα παράπονα. Όχι δεν είναι καλά τα πλάνα του, όχι δεν τον βάφουν καλά και να σου τα παραπονάκια και να σου οι δηλώσεις «Κουράστηκα, σκέφτηκα κάποια στιγμή να σταματήσω». Μάλιστα, κάποιος μου μαρτύρησε ότι μερικές φορές βαριέται τόσο πολύ που τις προάλλες… τον πήρε ο ύπνος στο πλατό, σε έναν καναπέ εκεί έξω κι έτρεχαν να τον ξυπνήσουν! Α ναι, και οι σχέσεις με τον Μηλιόγλου… τυπικότατες.
Επίσης η Μαριέλλα Σαββίδου… έχει νεύρα και ξεσπάει κάνοντας τα νεύρα πολλών τσατάλια. Εννοείται ότι τα παράπονά της στους στιλίστες έχουν να κάνουν για τα ρούχα των άλλων που πάντα είναι καλύτερα από τα δικά της. Κάποια στιγμή μάλιστα όταν έλεγε «γιατί μου το κάνετε αυτό;» η απάντηση ήρθε αβίαστα και με αρκετή δόση αγανάκτησης: «γιατί υπάρχουν περισσότερα σχέδια σε medium και small». Περιττό να σας πω για την αντίδραση στη συνέχεια.
Τι άλλο έχω μάθει; Ότι σε λίγο καιρό τα Γραφεία Τύπου των καναλιών θα τα αναλάβουν οι παρουσιαστές πρωινών εκπομπών. Ουκ ολίγες φορές ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 τηλεοπτικές εξελίξεις που αφορούν στον σταθμό του ενώ και ο Δήμος Βερύκιος, πέρα από το να ανακοινώνει έρωτες… ώριμων γυναικών με εφοπλιστές, ήταν ο πρώτος που μίλησε για την συμφωνία Αlpha- Κωστόπουλου.
Στο Star τώρα η Μάρα Ζαχαρέα έχει πάρει όλο το δελτίο πάνω της. Σε αυτήν αναφέρονται οι ρεπόρτερ, βλέπει όλα τα θέματα από πριν, γνωρίζει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για τους τίτλους, τα σούπερ και ό,τι αφορά στον «αέρα». Ευγενική, γλυκομίλητη αλλά σίγουρη για το τι θέλει, η Μάρα Ζαχαρέα προσπαθεί και τα καταφέρνει, ακόμα και στιλιστικά!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα