Έρχονται δυνατές πρεμιέρες στον ΑΝΤ1...

13:47 29/10/2015 - Πηγή: TVNea
''Ράδιο Αρβύλα'', Θέμος Αναστασιάδης και Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από τα «δυνατά» χαρτιά του ΑΝΤ1, που ετοιμάζονται για τις πρεμιέρες τους τον Νοέμβριο.

Στις 2 Νοεμβρίου, στην απογευματινή ζώνη, ξεκινούν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη, με τον Βαγγέλη
Περρή να ενορχηστρώνει την «επίθεση» απέναντι στα αντίπαλα στρατόπεδα και το «This is Spata Live» να έχει δημιουργήσει ήδη υψηλές προσδοκίες χάρη και στο έξυπνο τρέιλέρ του.Στις 4 Νοεμβρίου έρχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «2Night show», το δικό του Late night show που θα θυμίζει πολύ αυτό του Jimmy Fallon και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.Στις 8 Νοεμβρίου, την Κυριακή, στην prime time ζώνη, θα προβληθεί το celebrity mommy, που θα είναι το « Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» σε εκδοχή με γνωστούς καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, παρουσιαστές ,κ.λπ.Στις 9 Νοεμβρίου, τη Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα για τους « Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι όμως έχουν ένα ιστορικό στις αναβολές γι' αυτό κρατάμε μικρό καλάθι! Το σίγουρο είναι ότι με την πρεμιέρα τους θα εκτοξεύσουν για άλλη μια χρονιά τα νούμερα τηλεθέασης ,κάτι που το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια. Μία εβδομάδα μετά από την πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα»,δηλαδή στις 16, θα ξεκινήσει ο Θέμος Αναστασιάδης με το ΟΛΑ.Σε ό,τι αφορά τα μεγάλα shows, στα οποία ο σταθμός έχει αποκτήσει…εξειδίκευση, ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ''Your Face Sounds Familiar'' το οποίο προγραμματίζεται είτε για Δεκέμβριο είτε για τις αρχές του β' μισού της τηλεοπτικής σεζόν.
Ωστόσο, σε ό,τι αφορά το σίριαλ που εδώ και δύο σεζόν συζητιέται ότι θα γίνει αλλά ποτέ δεν ξεκινά, το ''She is with me'', την τηλεοπτική εκδοχή του ''Notting Hill'' για το οποίο είχε ακουστεί και το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, δεν θα γίνει ούτε και φέτος. Από του χρόνου και βλέπουμε…
Πηγή:Yupiii.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα