Ξεκινά το πρόγραμμα του Mega-Δείτε όλες τις πρεμιέρες...

13:00 29/10/2015 - Πηγή: TVNea
Φέτος, η αλήθεια είναι πως όλα τα κανάλια έχουν καθυστερήσει-λόγω των γνωστών αγνώστων προβλημάτων-να...βάλουν μπρος τα προγράμματά τους ,όμως το Mega είναι αυτό που καθυστέρησε πιο πολύ απ' όλα και δεν έβαλε μπρος τίποτα,ή για την ακρίβεια,σχεδόν τίποτα!Ο Νοέμβριος ,λοιπόν,θα 'ναι ο μήνας επίσημης έναρξης των νέων προϊόντων των Megaλικών.Ας δούμε τι πρεμιέρες μας...περιμένουν!

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου,στις 23.00, έρχεται...στον αέρα του Mega η νέα
εκπομπή της Άννας Δρούζας με τίτλο ''Φονικά Μυστικά''.Την Τρίτη θα δούμε ξανά στη μικρή οθόνη την παρουσιάστρια ,έχοντας πλέον έναν διαφορετικό ρόλο:θα προσπαθήσει να αποκωδικοποιήσει εγκληματικά μυστικά του παρελθόντος.

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου,στις 23.00,έρχεται ξανά για να...παίξει η Σμαράγδα Καρύδη με το ''Celebrity Game Night''.Το παιχνίδι που αγάπησε ιδιαίτερα το κοινό και που γεύτηκε...παιχνιδιάρικα νούμερα-με μια μικρή...πτώση πέρυσι-έρχεται στο Mega για 3η χρονιά.

Την ίδια βραδιά,στις 24.00,ο Κώστας Γιαννακίδης και η Δέσποινα Βλεπάκη έρχονται στις οθόνες μας για να μας ρωτήσουν...''Τι νέα;''.Η...νέα αυτή εκπομπή θα έχει -εξ όσων έχουμε ''μυριστεί''-σατιρική χροιά.

Την επόμενη βδομάδα,και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου,κάνει πρεμιέρα ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος,στις 9 το βράδυ,θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι...''Δεν έχει λόγια''.

Τη Δευτέρα 23 του μήνα,στις 22.00 το βράδυ,ξεκινά η...''Χειρότερη Εβδομάδα της ζωής μας'' .Η νέα αυτή...γαμήλια κωμωδία με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μάκη Παπαδημητρίου,θα βρίσκεται κάθε Δευτέρα στον άερα του Mega!

Την Τρίτη 24,στις 22.00, μπαίνει για πρώτη φορά στην κουζίνα και στα σπίτια μας ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με το...''Μάλιστα,σεφ!''

Τέλος,την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ,στις 22.00 το βράδυ, το Mega θα προσπαθήσει να...παρκάρει με το νέο, ανατρεπτικό παιχνίδι ''Parking game''.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα