Επιστρέφει μετά από 5 χρόνια και εντάσσεται στο ΜΑΛΙΣΤΑ,ΣΕΦ!

13:00 2/2/2016 - Πηγή: TVNea
Η ηθοποιός μιλά για τον νέο ρόλο στο «Μάλιστα, σεφ!» αλλά και τη συνεργασία της με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη...

Ύστερα από απουσία πέντε ετών από την τηλεόραση, η Μάγδα Τσαγγάνη επιστρέφει, με έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Η ηθοποιός, που έκανε την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση στο σίριαλ «Επτά θανάσιμες πεθερές» στο Mega, θα συμμετάσχει ξανά σε παραγωγή του καναλιού, και συγκεκριμένα στην κωμική σειρά «Μάλιστα, σεφ!».

Θα
υποδυθεί την κυρία Ασημίνα, τη μαμά του Τρύφωνα (Αλέξανδρος Τρανουλίδης), η οποία θα εμφανιστεί ξαφνικά στο εστιατόριο ''Chez Philippe'' και θα φέρει τα πάνω κάτω. Το πρώτο γύρισμα έγινε την περασμένη Πέμπτη και, όπως λέει η ίδια στην «Espresso», ήταν κάτι που περίμενε με μεγάλη χαρά. «Για ακόμη μία φορά κάνω την... αγορομάνα. Τα τελευταία χρόνια παίζω αυτόν τον ρόλο με καλούς ηθοποιούς, τους οποίους, ως... γιους μου, καταπιέζω βάσει σεναρίου. Χαίρομαι πολύ, ωστόσο, να δουλεύω μαζί τους» δηλώνει η Μάγδα Τσαγγάνη.

Τα γυρίσματα γίνονται στα στούντιο ΑΤΑ, γεγονός που συγκινεί ιδιαίτερα την ηθοποιό. «Εκεί κάναμε τις "Σαββατογεννημένες" το 2004 και νιώθω μια γλυκειά ταραχή» μας λέει, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στον πρωταγωνιστή της σειράς, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με τον οποίο θα συναντηθεί για άλλη μια φορά τηλεοπτικά. «Είναι πολύ ωραίο που θα βρεθώ ξανά με τον Ιεροκλή, αφού στο "LAPD" έκανα -τι άλλο;- τη μητέρα του. Αυτή τη φορά έχουμε διαφορετικούς ρόλους, ωστόσο χαίρομαι κάθε φορά που δουλεύω μαζί του».

Αυτό που τη γοητεύει στον ρόλο της είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει ατάκες-ποιήματα. «Τώρα έχω μικρές ατάκες, οι οποίες βγάζουν πολύ γέλιο, αφού μπορεί να μη λέω πολλά λόγια, παίζω όμως και με το σώμα» τονίζει χαρακτηριστικά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα