O Τομ Κρουζ ξαναπετά για το σίκουελ του «Top Gun»

11:00 2/2/2016 - Πηγή: TVNea
Παρά το γεγονός ότι η ιδέα για ένα sequel του «Top Gun», υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια, το project πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, εξαιτίας των δισταγμών του ίδιου του Κρουζ, που τώρα, όμως, δείχνει αποφασισμένος να ασχοληθεί σοβαρά. Και, μάλιστα, συνεργαζόμενος ξανά με τον παραγωγό της τεράστιας αυτής εμπορικής επιτυχίας του 1986, αλλά και άλλων blockbusters , Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Η κουβέντα για το «Top Gun 2» αναζωπυρώθηκε,
εξαιτίας μιας φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, ο Μπρουκχάιμερ, στην οποία ποζάρουν χαλαρά, σαν κολλητοί, με τον Κρουζ, ενώ η λεζάντα λέει:

«Μόλις επέστρεψα από ένα Σαββατοκύριακο στη Νέα Ορλεάνη, όπου είχα πάει να δω τον παλιό μου φίλο, Τομ Κρουζ, για να συζητήσουμε λίγο περί του «Top Gun 2».

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη, δημόσια κίνηση σχετικά με την κινηματογραφική συνέχεια του «Top Gun», από τον περασμένο Νοέμβριο, που ο Βαλ Κίλμερ ανακοίνωσε στο Facebook ότι του ζήτησαν να επαναλάβει τον ρόλο του «Iceman», από την πρώτη ταινία (λίγο αργότερα, βέβαια, ανασκεύασε, τη δήλωσή του, λέγοντας στο Entertainment Weekly, ότι προσπέρασε το «Top Gun 2», κι ότι άλλο πράγμα είναι να σου προσφέρουν έναν ρόλο, κι άλλο να τον κάνεις).

Στο μεταξύ, ο Τομ Κρουζ είχε δηλώσει στην Daily Mail, το προηγούμενο καλοκαίρι: «Θα είχε πλάκα. Θα μου άρεσε να μπω ξανά μέσα σ' εκείνα τα αεροσκάφη. Θα έπρεπε να είναι ρεαλιστικό. Δεν θέλω αεροπλάνα φτιαγμένα με CGI. Θα ήθελα να το γυρίσουμε, όπως γυρίσαμε το πρώτο.»

Μάλιστα ο, πρόωρα χαμένος, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Τόνι Σκοτ, ενδιαφερόταν να επιστρέψει στην σκηνοθετική καρέκλα για το sequel.

Λίγες μέρες πριν τον τραγικό του θάνατο, αυτός κι ο Κρουζ, έψαχναν τα κατάλληλα σημεία για τα γυρίσματα, σε έναν ναυτικό αεροσταθμό, στο Φάλον, της Νεβάδα.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποιος θα αντικαταστήσει τον Σκοτ, στη σκηνοθεσία, αλλά ο Κρουζ, τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει στέρεες επαγγελματικές σχέσεις με τον Κρίστοφερ ΜακΚουέρι, των απολαυστικών «Jack Reacher» και «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος» (ο ΜακΚούερι, μάλιστα, είχε γράψει παλιότερα ένα δικό του σενάριο για το «Top Gun 2»), όπως επίσης και με τον Νταγκ Λάιμαν, των «Χωρίς Ταυτότητα», «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ», αλλά και της πρόσφατης, εξαιρετικής περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας «Στα Όρια του Αύριο».

cinemag.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα