''Ένας κόσμος Ελλάδα'':Νέα εκπομπή-Πότε κάνει πρεμιέρα και ποια η παρουσιάστρια;

12:30 6/5/2016 - Πηγή: TVNea
Σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι ελληνικές Κοινότητες αλλά και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, κάνουν πράγματα θαυμαστά. Αυτά τα θαυμαστά που γίνονται στις ελληνικές νησίδες ανά τον κόσμο αλλά και εκείνους τους δημιουργικούς, πολυμήχανους και πολύτροπους σύγχρονους Οδυσσείς ,στους οποίους τα οφείλουμε, θα γνωρίζουμε στην εκπομπή «Ένας κόσμος Ελλάδα», που θα αρχίσει να μεταδίδεται από σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου ,στις 15.00 ,και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα από τον ραδιοφωνικό σταθμό ,Action 104,6.

Στόχος της εκπομπής ,που θα παρουσιάζει
η Λίτσα Πισκερά, είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με τον απανταχού Ελληνισμό, η προβολή, με κριτική ματιά, ό,τι καλού και δημιουργικού γίνεται εντός, παράλληλα με την προβολή ό,τι ευφάνταστου, καλού και θετικού για τη χώρα μας γίνεται από τους συμπατριώτες μας εκτός.

Τι θα ακούσουμε,όμως,σήμερα στην πρεμιέρα;

«20 ΜΑΪΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Η πρώτη εκπομπή της σειράς «Ένας κόσμος Ελλάδα», αφιερώνεται στο θέμα της καθιέρωσης της 20ης Μαϊου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού. Για το θέμα μιλούν στη Λίτσα Πισκερά ο πανεπιστημιακός και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ιταλίας, κ. Γιάννης Κορίνθιος, ο Γ.Γ Απόδημου Ελληνισμού, κ. Μιχάλης Κόκκινος ,ενώ στο στούντιο φιλοξενείται ο υφυπουργός Παιδείας,κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η κα Αλεξάνδρα Καρακοπούλου- Zisser, δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Διαπολιτιστικού Συλλόγου Μακεδόνια Βιέννης, μας ενημερώνει για τις δράσεις και τους σχεδιασμούς της ελληνικής ομογένειας στην Αυστριακή πρωτεύουσα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το κανάλι τής εκπομπής στο youtube: Ένας κόσμος Ελλάδαhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα