Έλλη Στάη: Π όσο σημασία έχουν για εκείνη τα νούμερα τηλεθέασης;

17:30 23/1/2015 - Πηγή: TVNea
Το πρωί της Κυριακής η Έλλη Στάη θα πάει να ψηφίσει και έπειτα θα προετοιμαστεί για τη δύσκολη βραδιά που έρχεται. Στις 18.00 θα είναι στον αέρα από τη συχνότητα του Alpha, μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αν και μπαρουτοκαπνισμένη, ομολογεί πως το άγχος μια τέτοια μέρα πάντα υπάρχει. «Είναι πολλά τα θέματα που αντιμετωπίζει κανείς, από τεχνικά μέχρι ουσιαστικά. Θέλει ψυχραιμία, καθαρό μυαλό, πείρα και γνώση». Από τη μία υπάρχει η ροή πληροφοριών και η
έκρηξη της αδρεναλίνης, από την άλλη το «κρύο κεφάλι» που διαβάζει πίσω από ποσο­στά και δηλώσεις. «Έχω πάντα το τηλέφωνο μπροστά μου, γιατί είναι η πιο εύκολη επικοινω­νία. Χτυπάει αδιάκοπα, μεταφέροντας πληροφορίες. Κάνω κι εγώ ερωτήσεις. Γιατί δεν είναι μόνο οι ρεπόρτερ του σταθμού που έχουν τη ροή των πληροφοριών και τη δίνουν σε όλο το σύστημα. Είναι και οι προσωπικές πηγές του καθένα».
Στο παλμαρέ της έχει πολλές πρωτιές τηλεθέασης σε εκλογικές Κυριακές. Θα στενοχωρηθεί αν δεν είναι στις δύο πρώ­τες θέσεις; «Όχι. Αυτές τις εκλογές τις οργανώνει ένα εξαιρετικό επιτελείο που διαθέτει ο Alpha κι εγώ συμμετέχω στη μετάδοση. Πιστεύω πως τα έχουν οργα­νώσει τόσο σωστά και θα πάμε πολύ καλά. Δεν θέλω, όμως, να ξεκινάω από την τηλεθέαση, αλλά από την ουσία των πραγμάτων. Αν ξεκινήσεις με άξονα τα νούμερα της τηλεθέασης, μπορεί να πα­ρασυρθείς και να κάνεις πράγματα –αυτά που λέμε “πουλησιάρικα”–, που όμως δεν έχουν ουσία. Πιστεύω πως πρέπει να βάζεις τη σφραγίδα που θέλεις κι αν έχει δυναμική και δυνατότητες, θα την επι­βραβεύσει ο κόσμος. Ξέρω τι σημαίνει εμπορικότητα και δεν την εγκαταλείπω, αλλά δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου» εξηγεί.
Αυτή είναι η τρίτη Κυριακή των εκλο­γών που συνεργάζεται με τον Alpha. Στις δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) είχαν τερματίσει πρώτοι, ενώ στις ευρωεκλο­γές και τις επαναληπτικές των δημοτι­κών (Μάιος 2014) δεύτεροι. «Η χημεία μας ταίριαξε και με τον Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και με το υπόλοιπο επιτελείο του Alpha. Ο διευθυντής ειδήσεων ήταν συ­νεργάτης μου, δουλεύαμε μαζί οκτώ χρό­νια στον ΑΝΤ1» τονίζει.

people

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα