Έλενα Παπαβασιλείου "Νόμιζα πως είχα βρει τον έρωτα"

13:50 27/5/2011 - Πηγή: TVNea
Φιλόδοξη; Ναι. Σέξι; Ναι. Έξυπνη; Σίγουρα ναι. Η Έλενα Παπαβασιλείου σίγουρα δεν είναι άλλη μια ξανθιά στην ελληνική τηλεόραση. Είναι όμως η πιο αποφασισμένη.

Ασχολούνται οι γυναίκες με το τρίτο πρόσωπο; Ασχολούνται δηλαδή και με το «ποια» ή μόνο με το «γιατί»; Να σου πω την αλήθεια, το πρώτο που σε ενοχλεί είναι η ίδια η απιστία. Το με ποια τη διέπραξε ο σύντροφός σου έρχεται σε δεύτερη ανάγνωση. Σίγουρα στέκεσαι και σε αυτό, βέβαια.

Θα μπορούσες να δεχτείς να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; Είμαι πολύ απόλυτη στις σχέσεις μου, για να άντεχα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλωστε, πιστεύω ότι κάποια μονοπάτια καλό είναι να μην τα ακολουθείς καν.


Η απιστία είναι προσφιλές θέμα συζήτησης με τις κολλητές σου; Ναι, πολύ. Υπάρχουν, μάλιστα, κάποιες φίλες μου που θεωρούν πως όλοι οι άντρες απιστούν κι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή. Εγώ, πάλι, όχι. Δεν συμβιβάζομαι με την απιστία. Όταν συμβουλεύω όμως κάποια φίλη μου, δεν σκέφτομαι τι κάνει εμένα ευτυχισμένη αλλά εκείνη. Γιατί μπορεί μια γυναίκα να θέλει να συγχωρήσει την απιστία και να μη χαλάσει τη σχέση της.

Δημοσιότητα, σέξι εμφάνιση, εξαιρετικά επικοινωνιακή: Αισθάνεσαι ότι μπορείς να έχεις όποιον άντρα θες; Γιατί το λες αυτό; Καθόλου. Πρώτα απ’ όλα δεν θέλω να πλησιάζω εγώ κάποιον. Θέλω εκείνος να κάνει την πρώτη κίνηση.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!
Keywords
Τυχαία Θέματα