Έκτακτο: Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη δεν είναι σήμερα στην εκπομπή; Δείτε ποιος θα την αντικαταστήσει!

13:23 5/5/2014 - Πηγή: TVNea
Έντονες ενοχλήσεις στην σπονδυλική στήλη είχε από το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελεονώρα Μελέτη, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της να οδηγηθεί στο Mediterraneo νοσοκομείο.
«Η Ελεονώρα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη σπονδυλική της στήλη και κατά καιρούς περνάει εξάρσεις. Την Παρασκευή το μεσημέρι κατέβηκε στο καμαρίνι και ξαφνικά μούδιασε το πόδι της. Δεν έδινε καμία εντολή. Άρχισε να τρομοκρατείται και από το φόβο της λιποθύμησε»,
μας είπε στενός της συνεργάτης που ήταν μαζί της.
Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε αμέσως στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, και αν και το πρόβλημά της είναι χρόνιο, αλλά ο μη έλεγχος του σώματός της ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα.
«Ήρθε και την πήρε ο αδελφός της ο οποίος ανησύχησε πολύ. Στο νοσοκομείο οι γιατροί της έκαναν δυο ενέσεις στην σπονδυλική στήλη και θα συνεχίσει να κάνει ακόμη μια την επόμενη εβδομάδα»,

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε προσπάθειες με φυσιοθεραπείες και καθημερινή ενδυνάμωση από τον Οκτώβριο του 2012 να γλιτώσει το χειρουργείο, ωστόσο το πρόβλημα δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί αλλιώς. Όπως όλα δείχνουν, η επέμβαση στην σπονδυλική στήλη είναι θέμα χρόνου.
Η Ελεονώρα Μελέτη όσο και αν ήθελε να βρεθεί σήμερα στην εκπομπή είναι αδύνατον. Οι πόνοι συνεχίζουν να είναι έντονοι και επώδυνοι και η μετακίνησή της ανέφικτη. Παρόλα αυτά, σήμερα θα επισκεφθεί τον γιατρό της και θα γνωρίζει περισσότερα για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δε θα δώσει το «παρών» σήμερα στην εκπομπή και γι’ αυτόν τον λόγο θα αντικατασταθεί προσωρινά από την Κλεοπάτρα Πατλάκη, που θα αναλάβει χρέη παρουσιάστριας.

peoplegreece.com
Keywords
Τυχαία Θέματα