Είναι οριστικό:Τέλος το 50-50!

17:41 24/10/2011 - Πηγή: TVNea
Kαι επίσημα,από τα χείλη μιας εκ των πρωταγωνιστριών...
Την αποκάλυψη πως η σειρά «50-50» δεν πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί από τον Ιανουάριο και μετά, έκανε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Μαρία Ανδρούτσου.
η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως η σειρά κόβεται οριστικά: «Έχω να σου πω το εξής, το οποίο είναι πολύ πρόσφατο και είμαι πολύ στενοχωρημένη και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το “50-50” δεν θα γίνει. Μας ανακοινώθηκε χθες αυτό, λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί θα μιλήσουμε εκτενέστερα για τους λόγους κάποια στιγμή.
Δεν έχω προλάβει να μιλήσω ακόμα» είπε.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε τελευταία στιγμή: «Σκέψου ότι είχαν κανονιστεί τα γυρίσματα, είχαμε τα σενάρια στο χέρι, ξεκινούσαμε, δηλαδή, τώρα. Μας είπαν σε πρώτη φάση ότι πάει για τον Νοέμβριο του 2012, σε έναν χρόνο. Τώρα κάτι άλλο δεν ξέρω να σου πω. Περιμένω κι εγώ να ενημερωθώ για τους ακριβείς λόγους, τι έχει γίνει» δήλωσε και πρόσθεσε: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο που συνέβη σε όλους μας αυτή η σειρά». Λόγω κρίσης έγιναν περικοπές?: «Ο λόγος που δεν γίνεται η σειρά τώρα ΔΕΝ είναι αυτός, γιατί
ήμασταν,όπως είπα, έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Οπότε τώρα τι να πω; Είναι δυσάρεστο αυτό» και πρόσθεσε πως την έχει δυσαρεστήσει γενικότερα η κατάσταση που περνά η χώρα μας αυτή τη στιγμή.


Keywords
Τυχαία Θέματα