Αρναούτογλου:Θέλουμε να χτυπήσουμε κόκκινο από την αρχή!

17:01 24/10/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Γρηγόρης δεν το κρύβει,θέλει να σκίσει από την 1η εκπομπή!
"Ομορφος κόσμος"…η επιστροφή! Γιατί αποφάσισες να κάνεις κάτι που έχεις κάνει ήδη στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία;
Γιατί στην πραγματικότητα από αυτή την εκπομπή δεν έφυγα ποτέ. Για μένα ο δρόμος έχει να κάνει πάρα πολύ με την ίδια μου τη ζωή ή, για να ακριβολογώ, ο δρόμος είναι η ζωή μου. Κυκλοφορώ συνεχώς, ταξιδεύω σε πόλεις, χωριά, βουνά (γέλια), οπότε όλο αυτό το ταξίδι ουσιαστικά για μένα δεν τελείωσε και δεν θα τελειώσει ποτέ, γι' αυτό και θέλησα να επιστρέψω σε αυτό τηλεοπτικά.
Γιατί ο κόσμος να καθίσει για ακόμα
μία φορά να δει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες του Γρηγόρη; Γιατί ο άνθρωπος είναι πάντα μια πηγή έμπνευσης, γιατί τα ταξίδια είναι μαγικά και γιατί οι καινούργιες καταστάσεις που θα δείτε βγάζουν και γέλιο και προβληματισμό... Επίσης, αν καθίσει κανείς να δει αυτή την εκπομπή, αντιλαμβάνεται το τι γίνεται δίπλα του, το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του, το οποίο δεν αλλάζει κάθε δέκα χρόνια (όσο διάστημα έχω εγώ, δηλαδή, για να βγω με την κάμερα στους δρόμους), αλλά κάθε στιγμή.
-Δέκα χρόνια που γεύτηκες την τηλεοπτική επιτυχία, πώς και δεν υπήρξαν στιγμές που να ξέφυγες; Υπήρξαν στιγμές όπου ταρακουνήθηκα και...έχει σχέση?Τι θέλει από τη νέα εκπομπή?Εχει εξάρτηση από την tv?Διαβάστε παρακάτω:
μέσα σε όλη αυτή την ιστορία να έχασα τον Γρηγόρη, όμως ευτυχώς βρίσκονταν πάντα στο πλευρό μου οι δικοί μου άνθρωποι και κάποιοι πολύ καλοί φίλοι, οι οποίοι με βοήθησαν πολύ γρήγορα να βρω τις ισορροπίες μου. Oταν ξέφυγες το αντιλήφθηκες; Στην τηλεόραση βρίσκομαι 20 ολόκληρα χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 1991 μέχρι και σήμερα και ό,τι μου συνέβη, μου συνέβη πάρα πολύ αργά. Ετσι, είχα ήδη αναπτύξει μέσα μου πολλές άμυνες κι έτσι αμέσως κατάλαβα ότι δεν πήγαινε κάτι καλά και φρόντισα να κρατήσω τον Γρηγόρη στη γη. Οι φίλοι σου είναι λίγοι και καλοί; Είναι πάααααρα πολύ λίγοι και καλοί! Δηλαδή, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού; Σαφέστατα... Είμαι διατεθειμένος να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά αυτό θέλει χρόνο, κόπο και αποδείξεις και από τη δική μου πλευρά. Στους φίλους του ενός χεριού είναι και ο Αντώνης Κανάκης; Είστε όντως κολλητοί, όπως φαίνεται; Δεν χρειάζεται να δώσω εξετάσεις για τους φίλους μου, όμως όντως ο Αντώνης ανήκει σε αυτά τα λιγοστά φιλαράκια που έχω και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πόσο εύκολο είναι δύο άνθρωποι της τηλεόρασης, με τόσο μεγάλη προβολή, να είναι φίλοι καρδιάς; Πολύ εύκολο! Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε δύο άνθρωποι απίστευτα γεμάτοι και χορτάτοι, έχουμε τελείως διαφορετικό τηλεοπτικό στόχο, οπότε δεν τίθενται τέτοια θέματα. Είναι "επικίνδυνος" στον χώρο της τηλεόρασης ο άνθρωπος που δεν είναι... χορτάτος και του γυαλίζει το μάτι για δόξα, προβολή, επιτυχία, λεφτά; Θέλει και ρώτημα; Ο άνθρωπος που κρύβει μέσα του άχτι και απωθημένα, μακριά! Και η τηλεόραση το άχτι και τα απωθημένα τα... καλλιεργεί !
Νιώθεις τυχερός που έζησες τα χρυσά
Keywords
Τυχαία Θέματα