Ειδήσεις Mega: Καταποντισμός στα νεανικά πριν καν ξεκινήσει ο ανταγωνισμός

11:47 12/9/2013 - Πηγή: TVNea
Δύσκολα αναμένονται τα πράγματα φέτος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Στα νεανικά, τα νούμερα είναι ήδη απογοητευτικά, αφού το δελτίο βρίσκεται πίσω 5 έως 10 μονάδες από εκείνο του Ant1. Τι και αν δεν έχει αρχίσει το "Μπρούσκο"; Τι και αν το Star δεν έχει κάνει την αναμενόμενη πρεμιέρα του με την ανανεωμένη Μάρα Ζαχαρέα και τον αξεπέραστο σε κύρος και δημοσιογραφικό εκτόπισμα Νίκο Χατζηνικολάου;

Το δελτίο του μεγάλου καναλιού
φαίνεται να ξεμενει από καύσιμα πολύ νωρίς. Παρά την αρτιότητα στο τρόπο παρουσίασης των ειδήσεων, την εγκυρότητα στα οικονομικά θέματα, την εμπειρία και τη σοβαρότητα στη διαχείριση των καυτών κοινωνικών ζητημάτων, η "όλη εικόνα" του δελτίου δεν είναι ελκυστική στους νεόυς. Οι λόγοι πολλοί. Κάποιοι γνωστοί και ειπωμένοι. Έχει αποκτήσει συγκεκριμένη ταυτότητα, που δεν αλλάζει και δεν αποτινάσσεται εύκολα. Το αντίθετο. Υπηρετείται ακόμη και σήμερα σθεναρά, ειδικά όσον αφορά τον πολιτικό σχολιασμό.

Πλέον, Ant1 και Star μοιάζουν όχι απλά ισχυροί αντίπαλοι, αλλά στα νεανικά μάλλον ανίκητοι. Όλα θα κριθούν στο σύνολο. Αν το Mega χάσει και σε αυτό το κοινό, οι αλλαγές που θα δρομολογηθούν θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα της ενημέρωσης. Άλλωστε, όπως έχει ειπωθεί, στο τέλος της σεζόν τίποτα σχεδόν δεν θα έχει μείνει ίδιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα