«Δίδυμα Φεγγάρια»: Αυτό είναι το STORY της σειράς

15:46 21/2/2016 - Πηγή: TVNea
Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μίσους, που ξεκίνησε στο παρελθόν και φτάνει μέχρι σήμερα, διηγούνται τα «Δίδυμα Φεγγάρια», ξετυλίγοντας τα γεγονότα της ζωής των ανθρώπων που πρωταγωνίστησαν, αγάπησαν, πρόδωσαν, μίσησαν και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους προσδοκώντας την ευτυχία και τη λύτρωση.

Ο Παύλος Ταξόπουλος (Γρηγόρης Βαλτινός) και η Αλίκη Κομνηνού (Χριστίνα Παυλίδου) γνωρίστηκαν πριν από χρόνια. Η γνωριμία αυτή έμελλε να σημαδέψει τη ζωή και των δύο για πάντα.

Η Αλίκη αργότερα έμεινε έγκυος και γέννησε τις δίδυμες κόρες της, την Αγάπη και την Ελισάβετ. Την Αγάπη όμως την
έχασε, καθώς της την πήρε εκβιαστικά ο Ταξόπουλος και την μεγάλωσε μόνος του.

Η Αγάπη μεγάλωσε μέσα στην αφθονία, τη χλιδή και την πολυτελή ζωή, αλλά χωρίς αγάπη και μητρικό χάδι… Η Ελισάβετ μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της, αλλά βίωσε τη φτώχεια, τη στέρηση και την ανέχεια.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά, η Αγάπη και η Ελισάβετ, είναι μεγάλες γυναίκες. Η Αγάπη είναι παντρεμένη και έχει μια μικρή κορούλα, την Λένια, ενώ η Ελισάβετ έχει γίνει κομμώτρια και έχει σχέση με τον γιο της αφεντικίνας της.

Ένα δυστύχημα που θα έχει η Αγάπη θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή όλων, φέρνοντας ξανά αντιμέτωπους, μετά από τόσα χρόνια τον Παύλο με την Αλίκη. Η ίδια η ζωή με τα απρόσμενα γεγονότα της, θα τους υποχρεώσει να κοιτάξουν κατάματα το τραυματικό παρελθόν τους και την «μεγάλη ερωτική συνάντηση» που περιμένει για πρώτη φορά και τα δύο κορίτσια συγχρόνως…

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα