Χρήστος Χολίδης: «Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ μια γυναίκα»

13:16 17/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις σχέσεις του, αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν ερωτευμένο με την Δούκισσα Νομικού.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε αν θα χρησιμοποιούσε μία σχέση του για επαγγελματικούς λόγους: «Δεν θέλω να με μάθει ο κόσμος μέσα από εφήμερες σχέσεις. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τις γυναίκες ως πάτημα επαγγελματικό (...) εγώ μάγκας γεννήθηκα, μάγκας θα πεθάνω. Μου είναι αδιανόητο να χρησιμοποιήσω μια γυναίκα για να κάνω
χρυσό δίσκο ή να γίνω ο γαμπρός της show business! Θέλω το βράδυ να κοιμάμαι ήσυχος». Όπως χαρακτηριστικά είπε προτιμά να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση: «Προτιμώ να πλησιάζω εγώ τις γυναίκες. Είμαι άντρας κυνηγός. Όταν κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα, δεν είμαι και μες την τρελή χαρά!», ενώ περιέγραψε τι τύπος άντρα είναι: «Παραδοσιακός. Ο άντρας γενικώς πρέπει να είναι ο προστάτης. Επίσης, το να χρησιμοποιεί μια γυναίκα αυτό που λέμε αγάπη για την προβολή της, είναι τραγικό».

Τέλος δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Δούκισσα Νομικού: «Πιστεύω ότι ανήκουμε στον κόσμο. Θέλει να ξέρει τα πάντα για μας. Που μένουμε, τι κάνουμε, τι αμάξι έχουμε. Όμως πιστεύω ότι όλα αυτά ένας άντρας πρέπει να τα κρατάει για την πάρτη του. Ουδέποτε έκανα επίδειξη των προσωπικών μου. Φήμες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα».

Πηγή: Yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα