Λάκης Κομνηνός: «Ο ηθοποιός δεν είναι υποχρεωμένος να έχει σπουδάσει Επικοινωνία»

13:01 17/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Λάκης Κομνηνός μίλησε για τον τρόπο που δουλεύουν οι Έλληνες ηθοποιοί χωρίς να έχουν τη βοήθεια κάποια ατζέντη όπως στο εξωτερικό και σύγκρινε τη σημερινή γενιά των ηθοποιών με τη δική του. «Δεν έχω προωθήσει τίποτα το δικό μου. Ενώ παντού υπάρχουν ατζέντηδες, στην Ελλάδα είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε μόνοι μας. Γι’ αυτό υπάρχουν άξιοι άνθρωποι, που δεν κάνουν όσα θα τους άξιζαν, και δεν ακούγονται. Δεν ξέρουν να προμοτάρουν τον εαυτό τους , πράγμα ολέθριο. Αυτός που έχει σπουδάσει υποκριτική δεν είναι υποχρεωμένος να
έχει σπουδάσει και Επικοινωνία. Οι ηθοποιοί πλέον είναι πάρα πολλοί, και αξιόλογοι, καλύτεροι από τότε θα έλεγα. Δεν βρίσκουν, όμως το δρόμο τους, γιατί γίνονται λιγότερες ταινίες και γιατί οι σκηνοθέτες λειτουργούν διαφορετικά. Σπάνια αγαπούν τους ηθοποιούς και αυτό περνάει και στον κόσμο.
Τότε ήταν ελάχιστα τα μέσα, αλλά το αποτέλεσμα πολύ σημαντικότερο από το τωρινό, που υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός. Τρίβαμε τα χέρια μας, όταν κλείναμε μια δουλειά, όχι γιατί θα βγάζαμε τρελά λεφτά, αλλά γιατί περνούσαμε πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν αντιπαλότητες αλλά κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Τώρα όλοι είναι αγχωμένοι. Επίσης, τότε έπαιζε μεγάλο ρόλο η συνέπεια. Πέρα από το να είσαι συνεπής, πρέπει να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτή τη τέχνη. Ακόμη και η δημιουργία οικογένειας δεν σε αφήνει να δώσεις το 100% του εαυτού σου στην τέχνη», εξομολογήθηκε καταξιωμένος ηθοποιός.

Πηγή:People
Keywords
Τυχαία Θέματα