Χρήστος Χολίδης: ''Δεν είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας!''

17:46 5/10/2011 - Πηγή: TVNea
Για τον φόβο του μην γίνει απότομα πατέρας μίλησε ο κατά αρκετές γυναίκες , τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, καλεσμένος στην Τατιάνα Στεφανίδου, και στην νεα της εκπομπή ''Μίλα''!
Διότι ο Χρήστος Χολίδης θέλει όλα να γίνουν παραδοσιακά, να έχει βρεί την γυναίκα που θέλει να παντρευτεί, να περάσουν μερικά χρόνια μαζί κι αν ολα πάνε καλά, να περάσει στην διαιώνιση του ανθρώπινου είδους με τον δικό του τρόπο. Αποκάλυψε επίσης πως δεν του αρέσει να τον φλερτάρουν και είναι
κυνηγός και πως όταν θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό του σε μια γυναίκα της στέλνει φορτηγά με λουλούδια! Κάποια στιγμή, μάλιστα, ήθελε να στείλει λουλούδια σε συγκεκριμένη κυρία, αλλά για να μην προδοθεί, έστειλε σε όλες τις γυναίκες που υπήρχαν εκεί και η ενδιαφερόμενη πήρε τα λουλούδια που έπρεπε. Αυτό μας θυμίζει λίγο σενάριο απ τους τηλεοπτικούς οπου αυτό είχε συμβεί μεταξύ του κυρίου Μαρκορά και της δεσποινίδος Μαρίνας Κουντουράτου! Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στην αρχή του «Just the 2 of us» στο οποίο συμμετείχε ο τραγουδιστής. 

Έτσι, ο καλλιτέχνης όσον αφορά τον φόβο του, απάντησε συγκεκριμένα στην κυρία Στεφανίδου:
''Φέρτε παπά να με διαβάσει, αν μου τύχει κάτι τέτοιο ξαφνικά, δεν είμαι καθόλου έτοιμος να γίνω πατέρας!!!''. 
Εμείς λοιπόν να συμβουλεύσουμε τον ίδιο αφού δεν το θέλει καθόλου προς το παρόν, να προσέχει, το ίδιο να πούμε και στην σύντροφο του για το τρέχον διάστημα, την Δούκισσα Νομικού, ως γνωστόν. Αλλά....μην το καθυστερήσει και πολύ διότι γνωρίζουμε πόσο πληθυσμο εχει η Κίνα!
Keywords
Τυχαία Θέματα