Τι ετοιμάζει στον Skai η Δέσποινα Καμπούρη?

16:16 5/10/2011 - Πηγή: TVNea
Δυο μόλις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της η 29χρονη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση. Η καινούρια της εκπομπή «Για μια καλύτερη ζωή» έχει πρεμιέρα στον Σκάι, την τελευταία Δευτέρα του μήνα, 31 Οκτωβρίου, και θα μεταδίδεται καθημερινά.

«Είμαι χαρούμενη που φέτος θα παρουσιάσω μια εκπομπή με τόσο σημαντικά και χρηστικά θέματα. Η θεματολογία της τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε θεωρώ ότι θα προσφέρει μια ζεστή και ευχάριστη συντροφιά» λέει η Δέσποινα Καμπούρη, που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το καινούργιο τηλεοπτικό της βήμα.

«Είμαι ξετρελαμένη
με το κόνσεπτ» συμπληρώνει και εξηγεί: «Η κόρη μου φυσικά και θα μου λείπει πολύ. Όμως, έκατσα αρκετά στο σπίτι. Είμαι φύση δραστήρια. Επομένως ήρθε η στιγμή να ενεργοποιηθώ» καταλήγει.
 Η εκπομπή θα παρουσιάζει όλα εκείνα τα
μικρά ή μεγάλα μυστικά που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή όλων. «Η διατροφή, η ψυχολογία, το σώμα, οι οικογενειακές σχέσεις, η καθημερινότητα, μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να μάθει ο καθένας τον τρόπο. Μαζί με την εκπομπή οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουν τα μυστικά, που θα τους κάνουν περισσότερο υγιείς κι ευτυχισμένους» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ποια ώρα θα μεταδίδεται η εκπομπή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμός προσανατολίζεται να τη συμπεριλάβει στη μεσημεριανή ζώνη. Σίγουρα όμως πριν από το «Σκάι Life» που προβάλλεται 15.00-17.00 (Υupi)
Keywords
Τυχαία Θέματα