Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω την ανάγκη να κάνω παιδί»

13:21 1/11/2011 - Πηγή: TVNea
Τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη φιλοξένησαν στο στούντιο της εκπομπής τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή. Ο 36χρονος ηθοποιός δήλωσε πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν αφοσιωμένος εντελώς στη δουλειά του και είχε παραμελήσει σχετικά την προσωπική του ζωή. Όμως, «όταν είμαι ερωτευμένος, δεν μπορώ να γράψω. Έχω πιο πολλή όρεξη να πηγαίνω βόλτες, να πίνω καφέδες, να πηγαίνω ταξίδια» είπε αρχικά. Ο Γιώργος Λιάγκας τότε σχολίασε πως θεωρείται
ένας από πιο γοητευτικούς άντρες, αλλά του έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως δεν έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα: «Δεν ξέρω να σου πω. Θεωρώ ότι είμαι πολύ μικρός για να πω πως ό, τι έχω ζήσει, το έχω ζήσει και δεν θα ζήσω άλλα πράγματα. Νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται πάντα».

Αν γνώριζε τον μεγάλο του έρωτα κάποια στιγμή, θα σκεφτόταν τον γάμο; «Δεν ξέρω, είναι πολύ υποθετικές αυτές οι ερωτήσεις» είπε και αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει στο μέλλον τη δική του οικογένεια: «Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να κρατήσω την εικόνα της οικογένειας, έτσι όπως υπάρχει στην κοινωνία μας, με αυτό το μοντέλο. Αλλά πιστεύω ότι την ανάγκη, το συναίσθημα και την αγάπη που μπορείς να δώσεις σε ένα παιδί, αυτή την ανάγκη ναι, μέσα μου την έχω. Και μεγαλώνοντας υπάρχει όλο και περισσότερο». Ωστόσο, προς το παρόν δεν φαντάζεται τον εαυτό του παντρεμένο με παιδιά: «Πιο πολύ με φοβίζει αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω απέναντι σε αυτό το παιδί» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε πως «Άπαξ υπάρχει η αγάπη και αλήθεια σε ένα παιδί, αυτομάτως υπάρχει και η ισορροπία. Διαφορετικά πιστεύω ότι μιλάει ένας άντρας πριν κάνει παιδί κι αλλιώς μιλάει μετά. Εγώ είμαι στη φάση που δεν έχω παιδί, οπότε δεν μπορώ να σου πω όλα αυτά τα συναισθήματα που θα μπορούσες εσύ να μου πεις. Θα τα ακούσω, θα πω τι ωραία, αλλά μετά θα μου τελειώσει» δήλωσε απευθυνόμενος στη Φαίη Σκορδά.

Δες εδώ τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να απαντά σε ερωτήσεις τηλεθεατών και να παραδέχεται μεταξύ άλλων πως έχει κάνει σχέση με γυναίκα 17χρόνια μεγαλύτερή του:


Keywords
Τυχαία Θέματα