Χριστίνα Παππά: «Είχα σχέση με 13 χρόνια μικρότερό μου!»

13:41 7/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ανανεωμένη και έτοιμη για το Dancing On Ice δηλώνει η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE η οποία αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί αλλά και για τις σχέσεις της με νεότερους άντρες. «Πριν από μία εβδομάδα, ήμουν σε ένα μπαράκι με μια φίλη μου και με πλησίασε ένας 23χρονος, ο οποίος άρχισε να μου κάνει πολύ χαριτωμένα σχόλια. Βέβαια, εγώ γελούσα, όχι με αυτά που έλεγε, αλλά γιατί μου μιλούσε στον πληθυντικό. Μου έλεγε:
"Αχ, πόσο πολύ μου αρέσετε, πόσο πολύ θέλω να σας ξαναδώ» είπε η Χριστίνα Παππά η οποία αποκάλυψε ότι «η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας σε σχέση με 13 χρόνια μικρότερο».

Η Χριστίνα Παππά εξομολογήθηκε ότι μονάκριβός γιος της Δημήτρης είχε διαφωνήσει στο παρελθόν με κάποια από τις σχέσεις της. "Μου του έδειξε, το κατάλαβα και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισα από μία σχέση που είχα". Η ηθοποιός απάντησε και στην ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε τρίτο γάμο: «Αν και γι΄άλλη μια φορά θα πω "ποτέ μη λες ποτέ", δεν είμαι αρκετά θετική στην ιδέα του γάμου. Έχω παντρευτεί ήδη δυο φορές και έχω καταλήξει στο ότι δεν μου αρέσουν οι χοροί και τα πανηγύρια. Έτσι κι αλλιώς, είμαι πλέον μεγάλο παιδί. Είμαι μία γυναίκα 42 ετών, δεν μπορώ να παίζω την "μπεμπέκα". Πατάω γερά στη γη και ξέρω ποια είμαι. Δεν έπαιξα ποτέ την ωραία και πολύ ειλικρινά λέω ότι δεν ένιωσα ποτέ ιδιαίτερα σέξι».

Πηγή: markos.tv


Keywords
Τυχαία Θέματα