Το όνομα του είναι ...Βασίλης!

12:52 7/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του με επιλογές που πάντα ξεχωρίζουν. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό STATUS για τη νέα τηλεοπτική σειρά "Με λένε Βαγγέλη" στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

"Εφόσον "το γλεντάω" θα συνεχίσω να το κάνω. Ο καθαρόαιμος κωμικός είναι σαν τους μηχανόβιους: Του αρέσει να ταξιδεύει σε μεγάλες ταχύτητας. Δεν έχει κόφτη" λέει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και
συνεχίζει: "Το θέμα είναι τι κωμικός θες να είσαι. Θες να είσαι ο κωμικός της μπανανόφλουδας που την πατάς για να γελάσει ο άλλος; Ή θες να είσαι αξιοπρεπής;" 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ειλικρινής και δηλώνει ότι για κάθε ηθοποιό το κοινό είναι αυτός που επιβραβεύει. "Η εκτίμηση του κόσμου είναι το ζητούμενο. Να γυρίσουν και να σου πουν ‘σ΄ακολουθούμε πιστά σε ό,τι κάνεις γιατί μέχρι τώρα δεν μας έχεις προδώσει και μας δίνει κάτι καινούργιο κάθε φορά’ Είναι αυτό που πάντα ήθελα να καταφέρω στη ζωή μου και πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Νιώθω πω ό,τι κι αν έχω κάνει, δεν είναι το ίδιο με κάτι προηγούμενο. Μ΄αρέσει να κάνω τον κομμωτή με τον Λάκη, παράλληλα όμως να έχω κάνει και τον Αγγελιοφόρο στις Βάκχες, στην Επίδαυρο. Είμαι των άκρων, αλλά δουλεύω πάρα πολύ για να μπορώ να είμαι των άκρων".


Keywords
Τυχαία Θέματα