Χατζηνικολάου: ''Δεν είμαι χομπίστας, είμαι επαγγελματίας''

08:37 30/8/2011 - Πηγή: TVNea
Διάλογος - αίνιγμα ανάμεσα στον βασικό anchorman του Alter Νίκο Χατζηνικολάου και αναγνώστη της εφημερίδας του Real News εκτυλίχθηκε και μέσω του twitter του γνωστού δημοσιογράφου.


Διαβάστε το διάλογο:

"- Νίκο πότε θα σε δούμε στο δελτίο του αλτερ;", ρωτά ο τηλεθεατής και ο δημοσιογράφος απαντά: "- Όποτε αποφασίσει το κανάλι...Είμαι απλήρωτος 7-8 μήνες". Ωστόσο, ο τηλεθεατής δεν
το βάζει κάτω και επανέρχεται με λόγια στήριξης προς τον δημοσιογράφο και λόγω των δυσάρεστου κλίματος που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι εδώ και μήνες. "- Το ξέρω Νίκο και ξέρω ότι στηρίζεις τους συναδέλφους σου και αυτό σε τιμά!". Εκεί ο δημοσιογράφος, πάντα ειλικρινής τόσο με τους τηλεθεατές που τον στηρίζουν στα βήματα του όλα αυτά τα χρόνια γράφει λακωνικά, αλλά με όλη του την αλήθεια που προέρχεται από τα όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες "Γιάννη αυτο δεν μπορει να συνεχιστεί.Δεν είμαι χομπιστας.Είμαι επαγγελματίας.Και εχω ξεπεράσει τα όρια μου". Ο τηλεθεατής συνεχίζει με λόγια υποστήριξης: "- Απλά δημοσιογράφοι σαν εσένα δεν πρέπει να λείπουν από ένα τέτοιο δελτίο όπως του Άλτερ". Και ο δημοσιογράφος και εκδότης καταλήγει σε αυτόν τον αποκαλυπτικό διάλογο μέσω Twitter: "Ευχαριστω για την υποστήριξη!Καληνύχτα αγαπητέ φίλε!".
golema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χατζηνικολάου Δεν,chatzinikolaou den