Χαρδαβέλλας για Νικολούλη: "Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που κάνει. Το κάνει καλύτερα από μένα"

16:46 2/11/2014 - Πηγή: TVNea

Καλεσμένος του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή "Τα λέμε" ήταν πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Χαρδαβέλλας, και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την σχέση του με την πρώην συνεργάτη του, Αγγελική Νικολούλη και για όσα είχαν ακουστεί εκείνη την περίοδο.
"Με την Αγγελική έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις", είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος χωρίς όμως να κρύψει ότι στο παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση. "Ήταν λάθος που είχαμε εμπλακεί σε μια τέτοια σύγκρουση. Την Αγγελική την είχα πάρει μαζί μου, όταν ήμουν στο
MEGA και ήταν η βασική ρεπόρτερ στην εκπομπή μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε επαγγελματικά, έφυγε και μετά από 6 μήνες είδα την εκπομπή που είχα ξεκινήσει... στον ΣΚΑΪ. Και τρελάθηκα! Είναι ανθρώπινο".
Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι μπλέχτηκαν οι δυο τους σε μια δημόσια αντιπαράθεσε η οποία δεν είχε νόημα, γι' αυτό και αποφάσισαν να σταματήσουν. "Τα βρήκαμε. Τώρα είμαστε πάρα πολύ φίλοι", είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και συνέχισε: "Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που κάνει. Το κάνει καλύτερα από μένα. Το έχει εξελίξει πολύ αυτό το θέμα".

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα