ΣΚΑΙ: Αγωνία στο… ντέρμπι με τα μονοψήφια νούμερα

14:46 2/11/2014 - Πηγή: TVNea
Άνευ προηγουμένου ήταν η κινητοποίηση τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή στο κανάλι του Φαλήρου μετά τον γενικό συναγερμό που σήμανε ο Γιάννης Αλαφούζος εν όψει του ντέρμπι, Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού! Ούτε με τις πλημμύρες που προηγήθηκαν μία ημέρα νωρίτερα και την καταστροφή που άφησε η νεροποντή στη Δυτική Αττική δεν συγκρίνεται το φαινόμενο, αλλά ούτε και με παλαιότερες κινητοποιήσεις του ειδησεογραφικού μηχανισμού του σταθμού που είχε παράδοση στην κάλυψη έκτακτων περιστατικών, έλεγαν χαρακτηριστικά
δημοσιογράφοι και στελέχη του ΣΚΑΙ, για να περιγράψουν αυτό που συνέβη τη νύχτα του περασμένου Σαββατοκύριακου! Όλοι κλήθηκαν να επιστρέψουν στο κανάλι. Από τους απλούς δημοσιογράφους του αθλητικού τμήματος, τους αρχισυντάκτες και τους φύλακες του κτιρίου έως τον Γιάννη Σπανολιό… Ακόμη όμως και ο Σταμάτης Μαλέλης ειδοποιήθηκε να πάει στον σταθμό που εσχάτως έχει μειώσει τις εμφανίσεις του!

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που άγνωστοι – όπως συνέβαινε πολύ συχνά στο παρελθόν και από τις δύο πλευρές σε αντίστοιχα ντέρμπι – έκαναν εικονική κηδεία με κεριά, φέρετρο και την παρουσία «μαϊμού» παππά, έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Φάληρο! Όπως όμως αναφέρθηκε και στα ρεπορτάζ του ίδιου του ΣΚΑΙ, οι άγνωστοί αφού έβαλαν φωτιά στο φέρετρο και ολοκλήρωσαν την πορεία τους απομακρύνθηκαν από το χώρο χωρίς παρατράγουδα… Παρόλα αυτά ο μηχανισμός του καναλιού όλη τη νύχτα ήταν στο πόδι, έκοβαν βίντεο και οι μονταζιέρες είχαν πάρει φωτιά! Μοιραία πολλοί ήταν εκείνοι που βλέποντας την κινητοποίηση του σταθμού, αλλά και το ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον του Γιάννη Αλαφούζου, αναρωτιόντουσαν γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη κινητοποίηση για το πρόγραμμα που παραπαίει καταγράφοντας καθημερινά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης… ή ακόμη και για τις φωνές από το εμπορικό τμήμα για τα μειωμένα έσοδα! Με άλλα λόγια η πλειοψηφία των στελεχών που αναγκάστηκε να βρεθεί τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του σταθμού, υποβάθμισε τους λόγους για τους οποίους σήμανε συναγερμός και παραπονιόταν για την απουσία σχεδίου να πάρει ξανά μπροστά το κανάλι.

Πηγή εφημερίδα «Καρφί»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα