Χαμός στο Χάρλεμ! Κυκλοφορεί το τρέιλερ του Luke Cage

13:16 10/8/2016 - Πηγή: TVNea
Κυρίες και κύριοι, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την προβολή του πρώτου κύκλου του “Luke Cage”, της τρίτης σειράς του Netflix που βασίζεται στο πλούσιο υλικό της Marvel. Ήδη τα διαπιστευτήρια που μας έδωσαν το “Daredevil” και το “Jessica Jones” είναι εντυπωσιακά και βλέποντας το κύριο τρέιλερ της νέας σειράς έχουμε τη διαίσθηση ότι και το “Luke Cage” θα κινηθεί στα ίδια υψηλά στάνταρντ.
Το νέο τρέιλερ ξεκινά με μία παλιά γνώριμη, τη νοσοκόμα Κλερ (Ροζάριο Ντόουσον) -την
είδαμε και στις δύο προηγούμενες σειρές της Marvel στο Netflix- να σώζεται από τις ρόδες ενός επιταχυνόμενου βαν από τον Luke Cage (Μάικ Κόλτερ). Στη συνέχεια βλέπουμε τον υπερήρωα σε έναν διάλογο με τον Ποπ (Φράνκι Φεζόν), όπου ο πρώτος λέει ότι απλά θέλει να ζήσει τη ζωή του, ενώ ο δεύτερος τον παροτρύνει να βοηθήσει τον κόσμο. «Νομίζεις ότι το ζήτησα αυτό; Με έβαλαν σε μία γυάλα λες και ήμουν ένα εξωτικό ψάρι. Βγήκα έξω με δυνατότητες», ανταπαντά, ενώ εμείς παρακολουθούμε τις πρώτες σκηνές από το επιστημονικό πείραμα που του έδωσε άφθαρτο σώμα και υπερφυσική δύναμη.

Ακολουθούν ορισμένες όμορφες λήψεις από το Χάρλεμ, τη γειτονιά του Cage, ενώ στη συνέχεια τα αίματα ανάβουν για τα καλά, καθώς παρουσιάζονται οι κακοί της ιστορίας, με τον Shades Άλβαρεζ (Θίο Ρόσι) και το αφεντικό του υποκόσμου, Κορνέλ Στόουκς –λέγε με και Cottonmouth- (Μαερσάλα Αλί), ο οποίος θα είναι για τον Cage ό,τι ήταν ο Γουίλσον Φισκ για τον Daredevil και ο Kilgrave για την Jessica Jones. Το τελευταίο λεπτό του τρέιλερ κλείνει με πολύ ξύλο (ιδιαίτερα καλή δουλειά στις σκηνές μάχης) και πιστολίδι, όπου ο Luke Cage προσπαθεί να υπερασπιστεί τον κόσμο, αλλά όχι πάντα επιτυχημένα.

Από το portfolio της Marvel στο Netflix, ο “Luke Cage” θα ακολουθήσει η σειρά “Iron Fist”, η οποία εστιάζει στον ομώνυμο ήρωα και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017, ενώ στη συνέχεια αυτοί οι δύο ήρωες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Daredevil και την Jessica Jones για να αντιμετωπίσουν από κοινού μία απειλή που είναι πάνω από τις δυνατότητες του καθενός ξεχωριστά…
Δείτε το τρέιλερ εδω : Luke Cage - Main Trailer - Only on Netflix September 30 [HD]

protothema http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα