Τάκης Ζαχαράτος: «Η Μελίνα λείπει στην Ελλάδα»

12:35 10/8/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει το ταλέντο στις μιμήσεις. Είναι πολυπρόσωπος και τους χαρακτήρες που υποδύεται τους προσεγγίζει αρκετά.

Τι περιέχει η παράσταση;
«Είναι σχεδόν μια ολοκαίνουργια παράσταση. Έχω προσθέσει πολλά πρόσωπα. Ο Τσίπρας απολογείται στην Ελλη Στάη, η οποία τον ανακρίνει με το μοναδικό της ύφος. Μετά επεμβαίνει η Λαγκάρντ, η Μισέλ Ομπάμα και η Γιάννα Αγγελοπούλου που μιλούν για το φαινόμενο Τσίπρα.
Κάνω και έντονη πολιτική σάτιρα μέσα από το νούμερο της Μελίνας Μερκούρη, που μιλάει για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα με πολύ συγκινητικό τρόπο. Τη βάζω να υπενθυμίζει σε όλους τι είναι η Ελλάδα και να δίνει τη συμβουλή της» είπε στο Secret
Η Μελίνα πώς θα χαρακτήριζε τους σημερινούς πολιτικούς;
«Άχρηστους και πουλημένους»
Ο τόπος θα χρειαζόταν τώρα μια Μελίνα;
«Φυσικά! Η Μελίνα λείπει στην Ελλάδα γιατί είχε άποψη και νοιαζόταν γι' αυτόν τον τόπο. Γιατί οι σημερινοί πολιτικοί πουλάνε και νοικιάζουν τη χώρα και μάλιστα φτηνά, χωρίς ευαισθησία και λύπηση για την κληρονομιά της χώρας. Η χώρα χρειάζεται έναν πολιτικό που να είναι σαν τον πατέρα που προστατεύει το παιδί του»
Πιστεύετε ότι οι πολιτικοί είναι πολυπρόσωπα όντα;
«Ναι, έχουν ένα προσωπείο και υποδύονται κι αυτοί έναν ρόλο. Βγάζουν μια εικόνα ενός ρομπότ που είναι προγραμματισμένο από τους επικοινωνιολόγους του. Αλλά εμείς φταίμε, γιατί περιμένουμε πάντα από κάποιον άλλο να μας σώσει. Όμως ο σωτήρας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι πολιτικοί εξυπηρετούν τους εαυτούς τους, όχι τον κόσμο. Τουλάχιστον παλιά έδιναν κι ένα κομμάτι στον λαό. Τώρα όλα μόνοι τους»

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα