Χαϊκάλης- Φιλιππίδης- Παπαδοπούλου:Τι λένε για την κατάσταση της χώρας;

08:37 29/6/2011 - Πηγή: TVNea
17 σημαντικοί Έλληνες αγωνιούν, ελπίζουν, και μιλάνε για όσα ζούμε σήμερα στην Ελλάδα Παύλος Χαϊκάλης
«Η χώρα για να βγει από την κρίση δεν θέλει άλλους Yes men... Η ιστορία γράφεται τελικά από τα ΟΧΙ που θα πεις. Κι αυτή η χώρα έχει πει πολλά. Και θα συνεχίσει να λέει. ΟΧΙ στο ξεπούλημα. ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο. ΟΧΙ στον εξευτελισμό. Γιατί δεν γίνεται διαπραγμάτευση για την ανάπτυξη; Γιατί ο Όλι Ρεν βιάζεται τόσο πολύ; Γιʼ αυτό μιλάω για Yes men.
Και τους καλώ όλους για go home… Είμαι υπέρ αυτών που λένε τα ΟΧΙ. Και υπέρ αυτών που έχουν προτάσεις. Η χώρα μας έχει πολύ πλούτο. Ούτε μπορούμε να διανοηθούμε πόσο. Αυτόν θέλουν. Αυτόν θα αρνηθούμε να δώσουμε».

Πέτρος Φιλιππίδης

«Το χειρότερο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι ότι δεν ξέρουμε το μέλλον. Είναι σαν να μπαίνουμε σε ένα πολύ σκοτεινό δωμάτιο, να μην υπάρχει χαραμάδα φωτός, να ψάχνουμε για να το βρούμε, αλλά να μη γνωρίζουμε πού βρίσκεται. Το μέλλον, δυστυχώς, είναι αβέβαιο».

Δήμητρα Παπαδοπούλου
«Είμαι αισιόδοξη, γιατί αυτή η γενιά έχει συνειδητοποιήσει πόσο τζάμπα φαγώθηκαν οι προηγούμενες γενιές. Όχι ότι θα λύσει το πρόβλημα του διχασμού αλλά, εν σπέρματι, το πράγμα είναι παρακάτω».

Keywords
Τυχαία Θέματα