Γιατί απολύθηκε η Megan Fox?

17:55 28/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ήταν αυτός που απέλυσε την Μέγκαν Φοξ από την 3η συνέχεια του «Transformers», μετά από τα προσβλητικά σχόλια που έκανε η ηθοποιός για τον σκηνοθέτη της ταινίας, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail.
Ο σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών του Χόλυγουντ, εξοργίστηκε με την 25χρονη ηθοποιό, η οποία κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου, πριν την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας «Transformers 3» -στην οποία ο Σπίλμπεργκ είναι παραγωγός-
παρομοίασε τον σκηνοθέτη της Μάικλ Μπέι με τον Χίτλερ, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον τελευταίο να την απολύσει.

Η Μέγκαν Φοξ βέβαια,είχε ισχυριστεί ότι ήταν επιθυμία της ίδιας να αφήσει την τρίτη συνέχεια της ταινίας που την έκανε διάσημη, και να προχωρήσει σε καινούρια πράγματα.

Εν όψει όμως, της επερχόμενης πρεμιέρας της ταινίας «Transformers 3» -στις 4 Ιουλίου- ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι
δεν ήταν ο ίδιος που ενοχλήθηκε από τα κακεντρεχή της σχόλια, αλλά ότι ήταν εντολή άνωθεν να απολύσει την Μέγκαν Φοξ από το καστ της ταινίας.
«Θυμάστε τα σχόλια περί Χίτλερ. Ο Στίβεν (Σπίλμπεργκ) απαίτησε να την διώξω από το καστ» ανέφερε στη "Daily Mail" ο γνωστός σκηνοθέτης.
Keywords
Αναζητήσεις
megan fox transformers 3 γιατι δεν συμμετέχει
Τυχαία Θέματα