ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ: Το... "Κάτω Παρτάλι" του ALPHA!

19:02 23/9/2015 - Πηγή: TVNea
Υπό άκρα μυστικότητα προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας κωμικής σειράς του ALPHA «Αστέρας Ραχούλας», ενόψει της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Το TiVi Σίριαλ μας παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ!

Μετά την επιτυχία του περσινού προγράμματος, οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας. Γι’ αυτό το λόγο μελετούν με πολλή προσοχή όλες τις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί, αναζητώντας αυτή που
θα καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Ετσι το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρό τους μια νέα κωμική σειρά που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση και έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τα βλέμματα -κυρίως- του αντρικού κοινού.

Ιδρώνουν τη φανέλα!

Το θέμα της σειράς σχετίζεται με το μεγαλύτερο πάθος των αντρών: Το ποδόσφαιρο! Οπως σας έχουμε αποκαλύψει και σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα των υπεύθυνων του καναλιού της Κάντζας και έχει προσωρινό τίτλο «Αστέρας Ραχούλας». Αυτή η επαρχιακή ποδοσφαιρική ομάδα, λοιπόν, είναι πολύπαθη και ταλαιπωρημένη, ενώ την... κυνηγούν πολλές ήττες. Γι’ αυτό το λόγο οι παίκτες του «Αστέρα» ξεκινούν το σαφάρι αναζήτησης ενός καλού προπονητή που θα τους σώσει! Εκτός, όμως, από όσα διαδραματίζονται στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ αυτής της ομάδας και της αντίπαλης, θα παρακολουθούμε και τις προσωπικές ιστορίες των παικτών.

Τη συγγραφή του σεναρίου έχει αναλάβει ο έμπειρος σεναριογράφος Γιώργος Κρητικός («Κλεμμένα όνειρα», «Η πολυκατοικία», «Θα βρεις το δάσκαλό σου» κ.ά.), ενώ την καλλιτεχνική ευθύνη και τη σκηνοθεσία των πρώτων επεισοδίων έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Οσον αφορά τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην εν λόγω σειρά, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση! Και αυτό γιατί περιμένουν την παράδοση των πρώτων επεισοδίων, ώστε να δουν την πλοκή και τους ήρωες που έχουν φτιαχτεί και να βρεθούν και οι κατάλληλοι!

Στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλά και διαφορετικά ονόματα. Ενα από αυτά είναι του Πάνου Βλάχου, ο οποίος μέχρι τον Δεκέμβριο του ’15 δεσμεύεται με τη «Μουρμούρα» και μετά δηλώνει... ελεύθερος.

Τα γυρίσματα

Οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας έχουν δώσει ήδη το πρώτο «πράσινο φως» στους συντελεστές της σειράς για να στήσουν την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με σκοπό να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα και να βγει στον αέρα από τον Γενάρη του 2016. Εφόσον όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε φυσικό χώρο εκτός Αττικής.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα