Αποκάλυψη Λιάγκα: "Στον ημιτελικό η Αρετή λιποθύμησε!"

17:46 5/5/2014 - Πηγή: TVNea
Ο λαμπερός ημιτελικός του "The Voice" ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον Ant1, όπου τα πάντα πέρασαν από... κόσκινο.

Οι εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών αλλά και των συμμετεχόντων, η ακριβής ψηφοφορία του κοινού, το παρασκήνιο και οι αποχωρήσεις ήταν μερικά μονάχα από τα γεγονότα που συζητήθηκαν στο "Πρωινό" του Ant1. Όμως,
ο Γιώργος Λιάγκας, όταν η κουβέντα στράφηκε προς την Αρετή Κοσμίδου, δε δίστασε να κάνει και μία σημαντική αποκάλυψη για το βράδυ του ημιτελικού.

"Τώρα θα πω κάτι, που κανονικά δεν πρέπει να το πω, αλλά θα το πω. Η Αρετή λιποθύμησε στον Ημιτελικό του "The Voice" από το άγχος της. Στο τέλος, όταν πλέον είχαν μείνει να παρουσιαστούν τα 4 τραγούδια των finalists, την είχαμε στο backstage ξαπλωμένη με νερά και της κάναμε αέρα. Σκεφτήκαμε κάποια στιγμή να μην την βγάλουμε στη σκηνή." αποκάλυψε ο παρουσιαστής του show.
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 6/5! Η ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ "THE VOICE" ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΡΙΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ "ΖΩΝΤΑΝΗ ΝΕΚΡΗ"; ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ TVNEA!
Keywords
Τυχαία Θέματα