Ο ημιτελικός του «The Voice» ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ τον ΑΝΤ1

15:45 5/5/2014 - Πηγή: TVNea
Ο ημιτελικός του «The Voice» την Παρασκευή 2 Μαΐου, ήταν ένα άνευ προηγουμένου τηλεοπτικό υπερθέαμα! Μοναδικές ερμηνείες, ξεχωριστές μουσικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις, μετέτρεψαν το Live σ’ ένα μεγάλο πάρτι… που δεν έχασε κανείς! Για πρώτη φορά στη σκηνή του “THE VOICE” 7 κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα συνεργάστηκαν με τους 8 διαγωνιζόμενους και έδωσαν στο live την πιο γιορτινή
διάσταση.
Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε συντονισμένο στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει τον πολυαναμενόμενο ημιτελικό του μεγαλύτερου show της ελληνικής τηλεόρασης και το αποτέλεσμα ήταν το “THE VOICE” να κερδίσει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ξεπερνώντας το 50% στην πλειοψηφία των κοινών που το παρακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα: στο δυναμικό κοινό 15-44 συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη, φτάνοντας το 53,6%. Στις γυναίκες 15-24 η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 62,6% και στις γυναίκες 25-44 στο 55,8%. Έστω και για ένα λεπτό τον ημιτελικό του “THE VOICE” παρακολούθησαν 4.190.000 άτομα και κατά μέσο όρο έμειναν στον ΑΝΤ1 περίπου 1.600.000 τηλεθεατές. Στο σύνολο του κοινού σημείωσε επίσης το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη με μερίδιο 41%.

Πρώτος στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά και με πολύ μεγάλη διαφορά τερμάτισε ο ημιτελικός του “THE VOICE”. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε τις 40,5 μονάδες. Μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 με το ποσοστό να αγγίζει σχεδόν το 61% που μεταφράζεται σε 54 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 που έδωσαν προβάδισμα 40,8 μονάδων!
ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ " THE VOICE" LIVE/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.05.2014

Στη Ζώνη του σε επίπεδο 5λέπτου, στο δυναμικό κοινό 15-44 το υψηλότερο ποσοστό έφτασε το 65,8% (24:42-24:46), στις γυναίκες 15-24 το 78,9% (24.22-24.26), στις γυναίκες 25-44 το 73,6% (25:37-25:41) και το 70,8% στους άντρες 15-24 (25:22-25:26).
Όπως συμβαίνει σε κάθε live, η μεγάλη απήχηση του “THE VOICE” αποτυπώθηκε και στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ο ημιτελικός του “THE VOICE” έφτασε τα 32.628 mentions στο twitter - αριθμός ρεκόρ στα tweets. Αναδείχτηκε No1 trending topic, ενώ έφτασε τους 123.000 fans στο facebook!

Το show ξεκίνησε με την Παριζιάνα super star, Indila, η οποία μαζί με τον Μιχάλη/Stavento μας χάρισαν μια μοναδική διασκευή της ultra επιτυχίας “DERNIERE DANSE”. Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο τραγούδι έχει κατακτήσει εδώ και εβδομάδες την κορυφή των airplay charts της Γαλλίας, της Ελλάδας και πολλών άλλων χωρών.
Το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Ο Άλεξ Οικονόμου στη solo εμφάνισή του, ερμήνευσε το «Everything she wants». Ακολούθησε ο Λευτέρης Κιντάτος, ο οποίος τραγούδησε το «Απορώ».
Στη συνέχεια ο Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε on stage για να ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι «Ζω» μαζί τον γιο του, αλλά και το «Με σένα πλάι μου» στο ντουέτο του με τον Άλεξ Οικονόμου. Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο επόμενος guest, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας την «Πριγκιπέσσα» και στη συνέχεια μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο τους απολαύσαμε στη διαχρονική επιτυχία «Δεν πάω πουθενά».
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε ισχυρότερο τον Λευτέρη Κιντάτο, ο οποίος με συνολικά 129 επικράτησε του Άλεξ Οικονόμου που απέσπασε 71 βαθμούς.
Το δεύτερο team που διαγωνίστηκε ήταν αυτό της Δέσποινας Βανδή. Η Κατερίνα Λιόλιου ερμήνευσε το «My immortal» και στη συνέχεια η Μαρία Έλενα Κυριάκου το «Bleeding love».
Η Τζώρτζια των Μπλε έφερε ροκ αέρα στη σκηνή με το τραγούδι «Τον ίδιο τον Θεό». Η ίδια ροκ διάθεση διατηρήθηκε και στο ντουέτο της με την Κατερίνα Λιόλιου στο τραγούδι «Δεν θέλω». Ακολούθησε η Μαντώ που χάρισε μια μοναδική ερμηνεία με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Πολύπλοκα». Στο ντουέτο με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου τις απολαύσαμε στο «Listen».
Νικήτρια της ψηφοφορίας και μία από τους 4 φιναλίστ του μεγάλου τελικού, αναδείχτηκε η Μαρία Έλενα Κυριάκου με συνολικά 140 βαθμούς, έναντι 60 που συγκέντρωσε η Κατερίνα Λιόλιου.

Τρίτη κατά σειρά διαγωνίστηκε η ομάδα του Μιχάλη/Stavento. Ο Γιούρι Μελικόβ στη solo εμφάνισή του ερμήνευσε το «Valerie» και η Αρετή Κοσμίδου το «This is the life».
Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου έδωσε τον ρυθμό με το νέο τραγούδι της «Don’ t hold back on love» και ξεσήκωσε το κοινό. Μαζί με τον Γιούρι, ερμήνευσαν το παλαιότερο, αλλά πάντα αγαπημένο «Καινούργια αγάπη». Το συγκρότημα «Μέλισσες» τραγούδησε το νέο single «Ένα» και στη συνέχεια μαζί με την Αρετή Κοσμίδου, μας γύρισαν στα 80’s με την αξεπέραστη επιτυχία του Alice Cooper «Poison» σε μια ξεχωριστή διασκευή.
Νικήτρια από την ψηφοφορία αναδείχτηκε η Αρετή Κοσμίδου με συνολικά 110 βαθμούς. Ο Γιούρι Μελικόβ συγκέντρωσε 90 βαθμούς.
Το τελευταίο team που ανέβηκε στη σκηνή ήταν της Μελίνας Ασλανίδου. Από τους δύο διαγωνιζόμενους, πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Αίμιλη Χαραλάμπους για να ερμηνεύσει το «Titanium». Την ακολούθησε ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης με το τραγούδι «Εσύ εκεί».
Σειρά είχαν οι guests Κώστας Μακεδόνας και Μάνος Πυροβολάκης. Ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε «Δεν σου ανήκω» αλλά και το «Αντικριστά» στο ντουέτο με την Αίμιλη. Ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του μας ταξίδεψε στην Κρήτη! Τραγούδησε solo «Δεν αντέχω να μην σ’ έχω» και στη συνέχεια μαζί με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη το κλασικό «Στης εκκλησιάς την πόρτα».
Μια θέση στον μεγάλο τελικό κατάφερε να κερδίσει η Αίμιλη Χαραλάμπους που υπερίσχυσε με συνολικά 126 βαθμούς, έναντι του Βασίλη Χατζηπαρτάλη που συγκέντρωσε 74 βαθμούς.

Η γεμάτη αγωνία αλλά και μουσικά αστέρια βραδιά, έκλεισε με τους τέσσερις φιναλίστ να ερμηνεύουν το πρώτο τους τραγούδι, που φέρει την υπογραφή της Universal. Έτσι ακούσαμε τον Λευτέρη Κιντάτο στο «Για την πάρτη της». Τη Μαρία Έλενα Κυριάκου στο «Δυο εγωισμοί». Την Αρετή Κοσμίδου στο «So cruel» και την Αίμιλη Χαραλάμπους στο «Εγώ είμαι εγώ».
Τα τραγούδια των 4 φιναλίστ μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσω iTunes μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Το κάθε download αντιστοιχεί σε δύο ψήφους του καλλιτέχνη που θα επιλέξετε.
Οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές όλη την εβδομάδα για να ψηφίσετε όσες φόρες θέλετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη στις τηλεφωνικές γραμμές που του αντιστοιχούν:
Λευτέρης Κιντάτος:
Σταθερό 90 11 51 52 04
Sms χ4 στο 54991
Μαρία Έλενα Κυριάκου:
Σταθερό 90 11 51 52 18
Sms χ18 στο 54991
Αρετή Κοσμίδου:
Σταθερό 90 11 51 52 22
Sms χ22 στο 54991
Αίμιλη Χαραλάμπους:
Σταθερό 90 11 51 52 06
Sms χ6 στο 54991

Μπορείτε ακόμα, να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη και μέσω internet από τη διεύθυνση http://www.antenna.gr/minisites/thevoice/vote
Ο μεγάλος νικητής του “THE VOICE” θα αναδειχτεί έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και θα κερδίσει ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal.
Μείνετε στον ΑΝΤ1, ο μεγάλος τελικός του “THE VOICE”, έρχεται την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 21:15 με πολλές μουσικές εκπλήξεις και την ανάδειξη της νέας μεγάλης φωνής της Ελλάδας!
Μέσα από το επίσημο site του ΑΝΤ1 http://www.antenna.gr/thevoice θα μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο “THE VOICE”.

#TheVoicegr
Keywords
Τυχαία Θέματα