Απίστευτο:Η Ιλένια Ουίλιαμς μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη του Ant1...

19:45 23/9/2015 - Πηγή: TVNea
Πριν λίγες ώρες σας πληροφορήσαμε και μέσα από το tvnea πως η Ιλένια Ουίλιαμς τελικά δεν θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του Mega με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου παρόλο που είχε περάσει από δοκιμαστικά και ήταν ένα βήμα πριν κλείσει.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν και όπως πληροφορούμαστε από το yupiii.gr και την Κλεοπάτρα Πατλάκη δεν είναι απόφαση
του καναλιού,αλλά της ίδιας.Το ξανθό κορίτσι έριξε ¨πόρτα¨ στο Mega,παρόλο που εκεί την ήθελαν και την πίστευαν πολύ. και είναι έτοιμη να κάνει τη μεταγραφή.

Στον Ant1 λοιπόν θα βρεθεί και μάλιστα στην απογευματινή ζώνη.Ναι,καλά καταλάβατε...Θα βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της,Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκης.Ίντριγκα λοιπόν ετοιμάζεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα,στο οποίο φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχουν κλείσει ο Βαγγέλης Περρής(αρχισυντάκτης και σχολιαστής μπροστά από τις κάμερες) και ο Σταμάτης Din Dan Done(θα κάνει ανατρεπτικές και χιουμοριστικές εξωτερικές συνδέσεις).

Η Ιλένια πάντως είναι δημοσιογράφος και είναι ικανή να προσφέρει σχολιασμό στα διάφορα της showbiz που θα ξετυλίγονται,αφού αυτό και με επιτυχία την περασμένη σεζόν στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή ¨Μία¨!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα