Ανδρικές βερμούδες : Πως να φορέσετε το απόλυτο trend του καλοκαιριού...

16:01 20/6/2014 - Πηγή: TVNea
Οι βερμούδες είναι το αγαπημένο ένδυμα των περισσοτέρων αντρών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τι πρέπει ωστόσο να προσέξετε ανάλογα το ύψος σας, τα υφάσματα και τα χρώματα; ΥΨΟΣΟι ψηλοί άνδρες θα πρέπει να έχουν ως στόχο τους οι βερμούδες να τελειώνουν ακριβώς πάνω από το γόνατο. Έτσι θα υπάρχει ισορροπία στις αναλογίες τους. Βερμούδες με γυρισμένο στρίφωμα και ρεβέρ κολακεύουν ιδιαιτέρως.

Οι πιο κοντοί άνδρες, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να επιλέγουν βερμούδες που θα τελειώνουν κάποια εκατοστά πάνω από το γόνατο .Αυτό θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση επιπλέον ύψους. Καλό θα είναι η
βερμούδα να μην έχει στρίφωμα διπλωμένο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσει , το μάτι του αλλουνού να κινείται πιο γρήγορα από πάνω προς τα κάτω, χωρίς διακοπή, με έμφαση στο μήκος.
Αν ανήκετε στην κατηγορία των μυωδών αντρών ή αν έχετε καλοσχηματισμένα πόδια, μπορείτε άφοβα να φορέσετε όποιον τύπο βερμούδας επιθυμείτε! Ωστόσο, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί στα ρεβέρ και τα στριφώματα και να επιλέγετε ίσιους ποδόγυρους στις βερμούδες και τα σορτς σας!
EXTRA TIPSΜην αμελείτε την ποιότητα του υφάσματος! Δεδομένου ότι είναι καλοκαίρι επιλέξτε βαμβακερά, λινά ή και σύμμεικτα υφάσματα που επιτρέπουν το δέρμα σας να αναπνέει και να μην σας προκαλούν έντονες εφιδρώσεις. Μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για την αγορά βερμούδας! Επίσης , μπορείτε να αξιοποιήσετε παλιά σας παντελόνια, κόβωντάς τα όπως εσείς θέλετε, και να έχετε μια καινούρια βερμούδα!Εφοδιαστείτε με τουλάχιστον μία «βερμούδα-στόχο»! Μια βερμούδα με έντονο print/ dessinπχ. Σε floral mood, op art, geometric, breton stripes κλπ, μπορεί να εκτοξεύσει το στυλ σας στο λεπτό. Φυσικά, μειώνει τις στυλιστικές επιλογές καθώς πρέπει να συνδυαστεί με μονόχρωμο tshirt.

Λατρεμένο «short suit». Δεν είναι άλλο από το λεγόμενο κοστούμι του καλοκαιριού. Για πιο καλές περιστάσεις συνδυάστε τη βερμούδα σας με σακάκι. Προσοχή στους χρωματικούς συνδυασμούς και τα υπερβολικά μιξαρισμένα prints.

Όπως και αν τις φορέσετε, σημασία έχει να νιώθετε άνετα, δροσερά για την εποχή και φυσικά…. ο εαυτός σας !
With Love,Annie D.Krt (Fashion Designer|| Stylist)For more : [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα