Αυτό που δεν κατάλαβαν για τη… Ρούλα

15:16 20/6/2014 - Πηγή: TVNea
Ίσως ένα από τα πολυσυζητημένα come back της χρονιάς ήταν αυτό της Ρούλας Κορομηλά αφού κλήθηκε να καθίσει στην κρητική επιτροπή του μουσικού show που ετοίμαζε το ΜΕΓΑλο κανάλι. Μετά λοιπόν το επικό της Ρούλας την είδαμε στο σόου σε ρόλο περιορισμένο κατ΄εμέ που όπως κάποιοι είπαν δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην όλη αισθητική του παιχνιδιού, αν και δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε κάποια ιδιαίτερη αισθητική.
Πολλοί αναρωτήθηκαν τι θέλει η Ρούλα και βγαίνει πάλι στην τηλεόραση?
Έχει ανάγκη η Ρούλα από δημοσιότητα? Γιατί το έκανε?

Όταν μπαίνουμε λοιπόν στη διαδικασία να μιλήσουμε για τηλεοπτικά πρόσωπα και κυρίως για πρόσωπα που έχουν χτίσει την τηλεόραση όπως η Ρούλα είναι τουλάχιστον τραγελαφικό και αστείο να αναρωτιόμαστε και να κατακρίνουμε γιατί το ένα και γιατί το άλλο…
Η παρουσία της στο σόου ήταν το λιγότερο αξιοπρπέστατη με σαφέστατα σχόλια και κριτικές προς τους διαγωνιζόμενους και κυρίως δεν προσπάθησε ούτε για μια στιγμή να καπελώσει τη Ζέτα. Και αναφέρομαι σε αυτό γιατί όσοι παρακολουθούμε τη Ρούλα χρόνια ξέρουμε πόσο αυθόρμητη είναι , πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, πόσο ετοιμόλογη.
Η απάντηση λοιπόν σε όλους αυτούς που αναρωτιούνται για την παρουσία της Ρούλας είναι ότι ίσως για πρώτη φορά η Ρούλα αποφάσισε να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία εκπομπή , αλλά αποδέχτηκε την πρόσκληση ενός καναλιού ,στο οποίο έχει γράψει τη δική της ιστορία, να κάτσει σε μια κριτική επιτροπή ενός σόου με παρουσιάστρια κάποια άλλη που στην ουσία ήταν μαθήτρια της. Τελείως ακομπλεξάριστη λοιπόν έκλεψε την παράσταση με τη διακριτικότητά της , με το ήθος της αλλά και με το χώρο που έδωσε στη Ζέτα Μακρυπούλια να αναπτύξει της ικανότητες της χωρίς τις δικές της παρεμβολές και σχόλια.
Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν πλέον η Κορομηλά αυτό ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι και ας καταλάβουν πως ακόμα και η παρουσία της στο παιχνίδι ήταν κάτι καινούριο γι΄αυτήν αφού ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε να κρίνει σε ένα μουσικό σόου χωρίς να έχει ανάγκη να ανέβει στην σκηνή και να κάνει τα δικά της.
Το τι έχει στο πίσω μέρους του μυαλού της για το μέλλον στο κανάλι κανείς δεν το γνωρίζει…προς το παρόν όμως όσο και αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να το καταλάβουν, η Ρούλα δέχτηκε να είναι το δεύτερο βιολί σε μια παραγωγή κάτι που ελάχιστοι στην τηλεόραση μπορούν να κάνουν , πράγμα που δείχνει πως όσο και καταξιωμένος να είσαι χρειάζεται πολλές φορές να δίνεις τόπο στα νιάτα και να αρκείσαι σε αυτά που σου δίνουν γιατί πολύ απλά αυτό έκανε η Ρούλα…και το έχει κάνει και με άλλους τρόπους στο παρελθόν.
Και μιλάμε για ένα πρόσωπο που δεν έχει ανάγκη να πάρει αλλά να δώσει…αυτό ήταν που έκενε και στο Just έδωσε κάτι από τη λάμψη της και της γνώσεις της, χωρίς να το φωνάζει…γιατί η Ρούλα δεν λέει ποτέ εγώ….

Nik.m
Keywords
Τυχαία Θέματα