Ανάμεσα στον Μαλέλη και τον Ευαγγελάτο!

18:46 24/3/2014 - Πηγή: TVNea
Ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στον Σταμάτη Μαλέλη και τον Νίκο Ευαγγελάτο λέγεται ότι έχει αναλάβει η διευθύντρια σύνταξης του ΣΚΑΙ, Λία Παρασκευά. Το στέλεχος εκτός όλων των άλλων καθηκόντων του, έχει επιφορτιστεί και με την υποχρέωση να μεσολαβεί μεταξύ των δυο, προκειμένου να λειτουργεί η συνύπαρξη και να μην φρενάρει τις διαδικασίες. Οι ανάγκες λόγω της καθημερινής εκπομπής που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος,
αλλά και της διευθυντικής θέσης που κατέχει ο Σταμάτης Μαλέλης, επιβάλει πολλές φορές τη συνεννόηση, όσο κι αν έχουν αυτονομηθεί… Έτσι, όταν κάποιος από τους δυο χρειαστεί κάτι θα καλέσει στο τηλέφωνο το στέλεχος που φέρεται να έχει αποδεχθεί τον ρόλο του διαμεσολαβητή, προσπαθώντας να κρατά τις ισορροπίες και να «σβήνει» τις φωτιές.

Άλλωστε η μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο έχει κοπάσει. Οι καβγάδες έχουν μειωθεί και οι συγκρούσεις είναι αραιές. Φυσικά η σχέση έχει δηλητηριαστεί… Οι συνεργάτες τους, οι αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και οι εργαζόμενοι στο κανάλι του Φαλήρου, γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι δεν ανταλλάσουν ούτε καλημέρα. Ξέρουν ότι έχουν πάψει να μιλάνε μεταξύ τους και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

enimerosi24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα