Άλλη μια εβδομάδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ-Τι παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού;

12:31 18/1/2016 - Πηγή: TVNea
Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και το συγκλονιστικό έργο της ομάδας διάσωσής της, που συμμετείχε εθελοντικά στη διάσωση προσφύγων στην περιοχή της Λέρου- Φαρμακονησίου.

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου η εκπομπή «Με Αγάπη» είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα REACT των οργανώσεων PRAKSIS και CIVIS PLUS. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατά των διακρίσεων, που στηρίζεται σε 4 άξονες: καταγραφή- παρέμβαση- υποστήριξη και έρευνα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, λειτουργούν 3 γραφεία ενημέρωσης και υποστήριξης, αλλά και 2 τηλεφωνικές
γραμμές για ζητήματα διακρίσεων.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου η Μαρί Κυριακού μάς ενημερώνει για την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες μία στις δέκα γυναίκες εκδηλώνει συμπτώματα κατάθλιψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα οποία εμφανίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση από τα παροδικά και ελεγχόμενα συναισθήματα θλίψης και άγχους που θεωρούνται φυσιολογικά.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για τα οφέλη από τη συνύπαρξη ενός ζώου και ενός παιδιού. Ένα κατοικίδιο διδάσκει πίστη, φιλία, αλλά και αγάπη χωρίς ανταλλάγματα. Προσφέρει στο παιδί ψυχική υγεία, ευεξία, συναισθηματική πληρότητα, καλλιέργεια της συντροφικότητας, της συνεργασίας της υπευθυνότητας, αλλά και της κοινωνικοποίησης. Όλα όσα χρειάζεται δηλαδή ένα παιδί για να αναπτυχθεί σωστά.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών. Μία ένωση που ιδρύθηκε το 1899 με σκοπό την αναδάσωση χέρσων εκτάσεων, την ανάπτυξη της φιλοδασικής συνείδησης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

''Mε αγάπη'',καθημερινά ,12.50, μόνο στον ΑΝΤ1!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα