Άλλαξε τελευταία στιγμή ο τίτλος και μειώθηκε και άλλο η διάρκεια!

22:09 6/9/2013 - Πηγή: TVNea
Τι και ήταν γνωστό ότι η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα ονομάζεται ¨Restart¨ τα πράγματα άλλαξαν.Η εκπομπή θα έχει τίτλο¨ Μελέτησέ το!¨(λογοπαίγνιο με όνομα της παρουσιάστριας).Μία από τα ίδια δηλαδή ο νέος τίτλος,ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τελικά ο τίτλος άλλαξε λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Νέα αλλαγή είναι η διάρκεια.Από 2,5 ώρες πέρυσι,μάθαμε ότι φέτος
θα διαρκεία 2 ώρες,ενώ πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι η η εκπομπή θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά.

Το lifestyle και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ παραμένει στην εκπομπή,ενώ φέτος θα δοθεί έμφαση σε ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί,ωστόσο είναι ¨ήρωες¨,για τις πράξεις τους(νέα μόδα).Θα υπάρχουν φέτος ξεκάθαρα νεανικά θέματα,που θα βοηθούν του νέους να βρουν δουλειά,να αξιοποιήσουν σωστά τον ελεύθερο χρόνο τους,αλλά και να γνωρίσουν τις εξελίξεις τις τεχνολογίας.Θα υπάρχουν και φέτος συνεντεύξεις σε ένα νέο σαλόνι,ενώ θα συνεχιστούν οι ζωντανές συνδέσεις.Δεν θα υπάρχει πάνελ,αφού οι συνεργάτες θα έχουν ο καθένας έναν χώρο στο studio,από το οποίο θα μελετά το θέμα που θα παρουσιάσει στην εκπομπή.Τέλος φέτος θα αυξηθεί ο χρόνος,που η εκπομπή θα ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της εκπομπής:

Φέτος η Ελεονώρα Mελέτη κάνει restart στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση με την εκπομπή Μελέτησέ το!

Restart, στην ενημέρωση, στο κέφι, στην παρέα, στο ρεπορτάζ, στα λαμπερά πρόσωπα και τις αποκαλύψεις τους, στα επίκαιρα θέματα, σε όλα όσα συζητάμε με τις παρέες μας, restart ακόμα και στον τίτλο!

Καθημερινά και ζωντανά στις 13.00, η Ελεονώρα Μελέτη και η δημοσιογραφική ομάδα της, με αρχισυντάκτη, για άλλη μια χρονιά, τον Θέμη Μάλλη, παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο για τους νέους και όσους αισθάνονται νέοι.

Η θεματολογία της εκπομπής επικεντρώνεται στο life style, στα πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και στους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, σε ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, στις τάσεις της μόδας, στο well being, στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, σε νέες επαγγελματικές ιδέες και στις εξελίξεις της τεχνολογίας. Με πρωτότυπα ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις στο studio, η Ελεονώρα θα προσφέρει καθημερινή παρέα στους τηλεθεατές της, καλώντας τους να συμμετέχουν στην εκπομπή μέσα από τα social media.

Στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά αυτές τις μέρες χτίζεται πυρετωδώς ένα ολοκαίνουριο μοντέρνο σκηνικό, στα αγαπημένα χρώματα της Ελεονώρας, το οποίο θα υποστηρίζει τις πολλαπλές ενότητες της εκπομπής. Ειδικότερα, το Μελέτησέ το! μας καλεί να κάνουμε restart σε όλα, να κάνουμε Play στη ζωή κι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, Pause στη life style επικαιρότητα και στα νεανικά θέματα, Forward σε χρηστικές ειδήσεις, νέες τεχνολογίες, εξελίξεις και Rewind σε όλα όσα πρέπει να θυμόμαστε (προσωπικές ιστορίες, success stories, μεγάλα θέματα, που αιχμαλώτισαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης).

Η Ελεονώρα θα υποδέχεται συνεργάτες και προσκεκλημένους στις διαφορετικές γωνιές του σκηνικού. Ξεχωρίζει το σαλόνι σε μοντέρνο σχήμα, όπου η παρουσιάστρια θα κουβεντιάζει με τους καλεσμένους της, προκειμένου να τους ανακρίνει αλλά και να τους υποβάλλει σε ιδιαίτερες δοκιμασίες.

Στο πλατό θα εναλλάσσονται δημοσιογράφοι και ξεχωριστοί καλεσμένοι, προκειμένου να συμμετέχουν στην παρουσίαση των θεμάτων. Ανάμεσά τους και η δαιμόνια Κατερίνα Σουλιώτη, την οποία η εκπομπή «απήγαγε» από τον τομέα Ειδήσεων του Star και θα την κρατήσει όμηρο ολόκληρη τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Αρχισυντάκτης: Θέμης Μάλλης

Σκηνοθέτης: Σάκης Σιάρκος

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Μαρίκα Μαυρομάτη

Συνεργάζονται οι δημοσιογράφοι: Ανθή Βούλγαρη, Δήμητρα Καλφούντζου, Λένα Καρπέτα, Μαρία Κοκολάκη, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Δέσποινα Μαλέλη, Μαρία Μανουσαρίδου, Σπύρος Σιγούρος, Κατερίνα Σουλιώτη, Μίνα Τζανετάτου, Γεωργία Χάρδα

Ειδική συνεργάτης: Μαρία Σταματέρη

Σκηνικά: Δήμητρα Μπατσακούτσα

Μουσική επιμέλεια σήματος: Σπύρος Πάζιος

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος

Βοηθός Παραγωγής: Στέλιος Πριναράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός
Keywords
Τυχαία Θέματα