Αυτό είναι το νέο γραφείο του Βενιζέλου στη Χαριλάου Τρικούπη (pics)

09:00 10/7/2013 - Πηγή: TVNea
Ενα μεγάλο πορτρέτο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ένα τραπέζι συσκέψεων, αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ. Αυτό είναι το νέο αρχηγείο του Ευάγγελου Βενιζέλου στα παλιά λημέρια της Χαριλάου Τρικούπη.Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ
στο... σπίτι της Χαριλάου Τρικούπη έχει ξεκινήσει και φαίνεται πως το πρώτο γραφείο που είναι έτοιμο για να υποδεχτεί τον νέο του κάτοικο είναι εκείνο του προέδρου του κόμματος.
Είναι το μεγαλύτερο απ’ όλα τα γραφεία στο κτίριο και βρίσκεται στον έκτο όροφο.
Ένας υπολογιστής, δυο τηλέφωνα, σελοτέιπ, διακορευτές, συνδετήρες, ένα σκουρόχρωμο ξύλινο τραπέζι και το σφραγισμένο λεύκωμα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Πολιτικής του Πακιστάν.

Σκουρόχρωμο το νέο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Espresso
Αυτά είδε η Espresso που μπήκε στο νέο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από... εκείνον!

Το τραπέζι των συνεδριάσεων που υπάρχει μέσα στο γραφείο μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 10 άτομα.

10 άτομα "χωράει" το τραπέζι των συσκέψεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Espresso
Το νέο αρχηγείο του Ευάγγελου Βενιζέλου διαθέτει αναπαυτικούς λευκούς καναπέδες, συνεχή κλιματισμό, κρυφό φωτισμό, σχετικά μικρή βιβλιοθήκη.

Ο... χάρτης της Χαριλάου Τρικούπη

Η επιστροφή στην ιστορική έδρα του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα, με το κόμμα να αφήνει πίσω του την ακριβή στέγη του κτιρίου της Ιπποκράτους 22.

Δε λείπει ένα μεγάλο πορτρέτο του Ανδρέα Παπανδρέου

Στο ισόγειο της Χαριλάου Τρικούπη θα είναι η αίθουσα Τύπου. Στον πρώτο όροφο ο τομέας επικοινωνίας, το γραφείο Τύπου και το τμήμα αποδελτιώσεων και απομαγνητοφωνήσεων.
Εκεί, θα βρίσκεται και ο γραμματέας Επικοινωνίας, Δημήτρης Καρύδης γράφει η Espresso.

Μια... απλή επίπεδη οθόνη για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καμία σχέση με το iMac του Γιώργου Παπανδρέου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Espresso
Στον δεύτερο όροφο θα βρίσκεται το οργανωτικό, στον τρίτο οι οικονομικές υπηρεσίες, στον τέταρτο οι διοικητικές, στον πέμπτο το γραφείο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.

Στον έκτο θα είναι μόνο το γραφείο του προέδρου. Όπως γινόταν επί Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα