Μετά...Nielsen προφήτες

18:45 9/7/2013 - Πηγή: TVNea
Ξαφνικά ανακαλύφθηκε η ανεπάρκεια του Ρουβά & ύστερα...η πυρίτιδα! Κλασσικό και χιλιοπαιγμένο το εργάκι των τηλεκριτικών,η ένδεια των οποίων επιβεβαιώθηκε περίτρανα και στην περίπτωση της 'Κοινωνικής αποστολής'.
Ο Καπουτζίδης είχε σχολιάσει πολύ εύστοχα πως οι wannabe 'Κρουέλες' της media κριτικής θέλουν (ΜΑ ΟΛΟΙ) να μοιάσουν στην Πόπη Διαμαντάκου. Οπως και να 'χει,η κυρία του ΕΣΡ (Jesus..) είναι αδιαμφισβήτητη leader στο αντικείμενό της,παρά την επάθεια και τον εγωκεντρισμό που
την διακατέχει. Μετά? Το χάος...και είδαμε πολύ από αυτό και στην κωλοτούμπα κριτικών για τους 'Ηρωες'.
Ολοι σχεδόν,έσπευσαν να διατυπώσουν άποψη μετά τα νούμερα τηλεθέασης. Οταν τα νούμερα κατρακύλησαν,και το κοινό γύρισε-επί της ουσίας-την πλάτη στο εγχείρημα,οι ζεστές κριτικές μετατράπηκαν σε 'αξιοπρεπή' προσπάθεια. Οσο για το Ρουβά?
Επρεπε να φθάσει στην αποτυχημένη live βραδιά για να γράψουν πως δεν μπορούσε να τα 'πει'.Αναρωτιέμαι,αν η παραγωγή είχε επιτυχία (καλλιτεχνικά, όχι εμπορικά απλώς) τι θα έγραφαν? Πιστεύετε πως οι τηλεκριτικοί των sites & περιοδικών αποτελούνται από καλλιεργημένους δημοσιογράφους με έγκριτη πορεία στον έντυπο λόγο? Φυσικά και όχι,απόδειξη πως λειτουργούν αποκλειστικά υπό την πίεση των μάνατζερς και αφεντικών,ομίλων καναλιών ή περιοδικών στα οποία δουλεύουν (ή παρακαλούν να προσληφθούν...)
Ο Ρουβάς αποτελεί-ακόμα-καλοκουρδισμένη μηχανή της βιομηχανίας του θεάματος,σπάνια στην ελληνική showbiz.Oσο δεν υπάρχει αντικαταστάτης, ακόμα και τα 5 λεπτά στους 'Ηρωες' που προκαλούσαν μειδίαμα,πλασάρονται ως κοινωνική προσφορά.Διόλου τυχαία και η υποστήριξη της Μ.Βαρδινογιάννη στο νέο 'Επιδαύρειο' εγχείρημα του αοιδού.Μην ξεχνάμε,είναι 'αγγελιοφόρος' της Ελπίδας,και όπως λέει ο λαός,το 'να χέρι νίβει τ'άλλο'
Keywords
Τυχαία Θέματα