Αφροδίτη Γραμμέλη:Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά...

10:15 18/11/2015 - Πηγή: TVNea
Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο ¨Βήμα της Κυριακής¨:

«Διάβαζα σήμερα στο timeline μου από πολλούς φίλους ότι κάποια που ονομάζει τον εαυτό της "fashion blogger" βγήκε σε πρωινό και είπε ότι οι παχουλές δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν με σορτσάκι στο κέντρο της Αθήνας (και πουθενά αλλού να υποθέσω ότι ήταν η σκέψη της) και δεν πρέπει να δείχνουν τα πόδια τους στον κόσμο. Δεν ξέρω καν ποια είναι δαύτη, ούτε με νοιάζει, αλλά επειδή υπάρχουν κι άλλοι κοντόφθαλμοι
εκεί έξω, ως χοντρή με εγκέφαλο που ευτυχώς ακόμη λειτουργεί, θέλω να δηλώσω ότι θα φοράω σορτσάκι στο κέντρο της Αθήνας και οπουδήποτε αλλού μου τη βαρέσει, μέχρι το τέλος του κόσμου αζ άι νόου ιτ. Και αν η "αισθητική" κάποιων δεν το αντέχει... frankly my dear... I don't give a damn που θα έλεγε και ο Κλαρκ».

Με αυτή την ανάρτηση στο Facebook η Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά, δημοσιογράφος και συνεργάτις του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, απάντησε σε αυτό που έλαβε χώρα στο πρωινό της Δευτέρας στα «Καλημερούδια» (Mega). Το παραπάνω post η συνάδελφος το συνόδευσε και με μία υπέροχη φωτογραφία της με σορτς. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσει πολλά κάποιος που έχει διαβάσει αυτά. Η ίδια η γυναίκα η οποία έπεσε θύμα του ρατσιστικού σχολίου της fashion blogger στο πρωινό μαγκαζίνο απάντησε με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο σε αυτή αλλά και στους απανταχού μικρόψυχους και ξερόλες της ελληνικής τηλεόρασης. Οταν η Μαριέλλα Σαββίδου αναρωτήθηκε αν μία ευτραφής γυναίκα έχει δικαίωμα να πάει στην παραλία με μαγιό η προαναφερθείσα το επέτρεψε αλλά με παρεό. Να υποθέσω ότι το συγκεκριμένο κορίτσι θα εισηγηθεί να φορούν μπούρκα όσες δεν προίκισε η φύση με ομορφιά στο πρόσωπό τους.

Ουσιαστικά η Αντιγόνη απάντησε σε ένα τηλεοπτικό σύστημα το οποίο αρέσκεται στο να αποθεώνει μόνο σωματότυπους κοντά στο ανορεξικό, την ψευτιά εικονοποιημένη και φυσικά να αναθεματίζει οτιδήποτε ξεφεύγει από τη συγκεκριμένη γραμμή. Ποια παρουσιάστρια σήμερα θυμίζει γυναίκα της διπλανής πόρτας; Οι 40άρες και οι 50άρες μοιάζουν με παραμορφωμένες 30άρες από τα botox, αδιαφορούν για τον χρόνο ή μάλλον τον αντιμετωπίζουν ως εχθρό και σε κάθε τους βήμα αποκαλύπτουν μυστικά αδυνατίσματος. Ζούμε πλέον στον κόσμο που αναζητούμε τροφές που προσφέρουν απώλεια βάρους και όχι χαρά, όχι απόλαυση. Αλίμονο σε όποια ζυγίζει παραπάνω. Αλίμονο σε όποια διαφοροποιείται από την ομαδική υστερία των «κεντρικών» και των αυλικών τους.

Η κυρία που δηλώνει fashion blogger υποθέτω σπούδασε μόδα, έχει ταλέντο και μπορεί ως ειδικός πλέον να εκφέρει άποψη για το στυλ το οποίο είναι και το αντικείμενό της. Προφανώς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την Κοκό Σανέλ, η οποία μεταξύ άλλων είχε πει πως «οι γυναίκες κάνουν τα ρούχα και όχι τα ρούχα τις γυναίκες». Πολλώ δε μάλλον τα ρούχα δεν κάνουν και τις fashion bloggers. Φαντάσου δε αυτές που νομίζουν ότι είναι.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα