Ταμπουρωμένοι στο Σεντ Ντενί οι δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι

08:48 18/11/2015 - Πηγή: TVNea
Επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης σε εξέλιξη, στο προάστιο του Παρισίου Σεντ Ντενί, κοντά στο γήπεδο Σταντ ντε Φρανς, όπου σημειώθηκε ένα από τα χτυπήματα της περασμένης Παρασκευής.

Ανταλλαγή πυροβολισμών, με αυτόματα όπλα και τουλάχιστον επτά εκρήξεις έχουν αναφερθεί ότι λαμβάνουν χώρα στο σημείο. Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκονται ταμπουρωμένοι ο όγδοος τζιχαντιστής, Αμπντέσλαμ Σαλάχ, ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ο Βέλγος Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ
κι ένας ακόμα από τους τζιχαντιστές που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τις επιθέσεις στο Παρίσι, ο αποκαλούμενος «ένατος δράστης».

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έχει τραυματιστεί τουλάχιστον ένας αστυνομικός.

Οι δρόμοι και το μετρό έχουν κλείσει, οι κάτοικοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και στην περιοχή, εκτός της αστυνομίας υπάρχει και στρατός.

Την ίδια ώρα πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, την οποία επικαλείται και πάλι το Γαλλικό Πρακτορείο, δήλωσε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός από την επιχείρηση αυτή της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη των υπόπτων που έχουν οχυρωθεί σε διαμέρισμα του βόρειου αυτού προαστίου του Παρισιού.
Πηγή:Αντ1Newshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα