TvNea-live:Ό,τι συμβαίνει στo 3o Live του "Your face sound familiar"!

21:01 28/4/2013 - Πηγή: TVNea
9:00 Σε λίγα λεπτά αρχίζει το τρίτο live του show "The face sounds familiar" και το tvnea εννοείται πως θα έχει τον τηλεοπτικό παλμό,με αναμετάδοση,φωτογραφίες,σχόλια,αλλά και πολύ παρασκήνιο.Συντονιστείτε,για ακόμη μια βραδιά,για να περάσουμε super και ελπίζουμε να είμαστε η καλύτερη ιντερνετική παρέα,για τα βράδια της Κυριακής.
Για να δούμε λίγα πραγματάκια,για το show:
Το show
αποτελείται από 12 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star της μουσικής βιομηχανίας. Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Το "Your Face Sounds Familiar" παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της.

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων αξιολογεί και θα σχολιάζει από το πλατό σε κάθε Live η 4μελής κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Ρήγα, Γεράσιμο Γεννατά, Μπέσσυ Μάλφα, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ποιος αστέρας θα είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής και πού θα δώσει τα έσοδα; Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος νικητής του 1ο,αλλά και στο 2ο live ήταν o Θανάσης Αλευράς.
Ας θυμηθούμε όμως ποιους αστέρες θα ενσαρκώσουν οι διαγωνιζόμενοι απόψε, στο 3ο live:Διαβάστε περισσότερα

Σύλβια Δελικούρα: Ρένα Βλαχοπούλου

Μαντώ: Νάνα Μούσχουρη

Αντα Λιβιτσάνου: Lady Gaga

Θωμαή Απέργη: Duffy

Κρατερός Κατσούλης: Jacques Brel

Κωνσταντίνος Καζάκος: Λουκιανός Κηλαηδόνης

Κρυσταλλία: Christina Aguilera

Νίκος Γκάνος: John Lennon

Κώστας Μαρτάκης: Mariah Carey

Θανάσης Αλευράς: Πόλυ Πάνου
Keywords
Αναζητήσεις
tvnea live your face sounds familiar 28/4/2013, tvnea live yfsf 28/4/2013
Τυχαία Θέματα